Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Biz burada ülke futbolunu yönetmiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu "Biz burada ülke futbolunu yönetmiyoruz" dedi.

Süper Lig kulüp başkanları, Kulüpler Birliği'nin merkezinde toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından başkan Ahmet Ağaoğlu, yayın ihalesi ve hakem kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

YAYIN İHALESİNİ SONUÇLANDIRAMADIK

 

Yayın ihalesi konusuna da değinen Ağaoğlu, "Yayın ihalesi konusunda 4 Nisan'da TFF ile görüşeceğiz. Yayın ihalesini sonuçlandıramadık. Özellikle Anadolu kulüpleri gelir kaybına uğradı. Bu kadar ciddi finansal sıkıntılı olduğu dönemde teklif edilen rakamların, hiçbir şekilde Türk futbolunun finansal ihtiyaçlarına cevap vermeyeceği malum." dedi.

"TÜRK FUTBOLUNU TFF YÖNETİYOR"

 

Türk futbolunu TFF''nin yönettiği hususunun altını çizen Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her kulüp, kendi düşüncelerini açıklamakta özgürdür. Bilmek zorunda olduğumuz bir şey var ki TFF, Türk futbolunun amiri olan kurumdur. Yasalarla belirlenen yetkileri var. Bu doğrultuda, tüm kararlara dair sorumluluk kendilerine aittir. MHK'nın verdiği karar, Tahkim Kurulu'nun verdiği karar, amir kurumun yürürlüğe koyduğu kararlardır. Buna dair sorumluluk da TFF'nindir. Konunun çözüleceği yer de, Genel Kurul'dur. Biz burada ülke futbolunu yönetmiyoruz, ülke futbolunu TFF yönetiyor."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Biz burada ülke futbolunu yönetmiyoruz" ile ilgili etiketler futbol Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Kulüpler Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.