Cüneyt Dumlupınar: 8 kişi de kalsak hiç bir şey değişmeyecekti

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, hak ederek bir üst tura çıktıklarını belirterek, "8 kişi de kalsak hiç bir şey değişmeyecekti. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyorum" dedi. Takımın başındaki ilk maçında Kupa'da Trabzonspor'u eleyen Dumlupınar, hakem hatalarının da altını çizdi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor'u penaltılarla eleyerek bir son 16'ya kalan Adana Demirspor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "Çok hak ederek bir üst tura çıktığımıza inanıyorum. 8 kişi de kalsak, hiç bir şey değişmeyecekti. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyorum. Bugün oyunda 8 kişi de kalsak fark etmeyecekti. Bu mücadeleyi oyuncularımız gösterdi" dedi.

Hakemin ev sahibine avantaj sağladığını ima eden Dumlupınar, şunları söyledi: "Trabzonspor büyük camia, kimseye ihtiyacı yok. 90. dakikada çizgideki frikiği 5 metre içeriden attılar, golü yedik. Hatalar bizim hatamız. 90+5 gösterildi, 90+7’de penaltı verildi. 8 kişi oynasak bir şey fark etmezdi. İzzet 16 yaşında, oyuna aldık.

Onun sayesinde faul oldu, burada golü bulduk. Yediğimiz kırmızı kart hiçbir şekilde kabul edebileceğimiz kart değil. Daha sonra Mehmet Uslu’yu sol beke almam gerekiyordu. Daha 16 yaşındaki İzzet, ‘ağabeylerim benden daha tecrübeli’ diyerek formayı ona verme olgunluğunu gösterdi. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Tabii ki Türkiye Kupası çok önemli ama asıl hedefimiz, camiamızın da beklentisi Süper Lig’e yükselmek. Bugün çok önemli rakibi eledik ama yarından itibaren Pazartesi günü oynayacağımız lig maçına odaklanacağız.” 

Cüneyt Dumlupınar: 8 kişi de kalsak hiç bir şey değişmeyecekti ile ilgili etiketler Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor Cüneyt Dumlupınar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.