Trabzonspor 3 puanı aldı, Abdülkadir'i kaybetti

Trabzonspor evinde ağırladığı İttifak Konyaspor'u farklı yendi. Her iki yarıda bulduğu 3 golle yeşil beyazlıları evine eli boş gönderen bordo mavililer Süper Lig'in 3. haftasından bu yana ilk kez evinde 3 gol birden buldu. Trabzonspor bu skorla puanını 30'a yükseltti. Bordo mavililerin sıramadaki yeri ise değişmedi.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile İttifak Konyaspor, Trabzon'da karşılaştı. 

Karşılaşma öncesinde Konyaspor kalecisi Ibrahim Sehic, maç öncesi ısınırken yaşadığı sakatlık nedeniyle Trabzonspor karşılaşması ilk 11’inden çıkarıldı. Yeşil beyazlı takımın kalesini Eray Birniçan korudu.

Abdülkadir Ömür ise maçın ilk yarısında Ömer Ali Şahiner'in müdahalesi ile sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. Abdülkadir'in ayak bileğinde kırık bulunduğu ve sezonu kapattığı bilgisi verildi. 

Trabzonspor 3 puanı aldı, Abdülkadir'i kaybetti

Saat 19.00'da başlayan maçın ilk dakikalarında Konyaspor atak bir oyun sergilese de ilk gol Dk. 21 Nwakaeme ile Trabzonspor'dan geldi.

İkinci yarıya ise hızlı başlayan ev sahibi ekip oldu. Trabzonspor 56. dakikada Flavio, 61. dakikada ise Djaniny ile 3 farklı skora ulaştı.

Maçın son 15 dakikasında daha etkili bir görünüm sergileyen yeşil beyazlılar 88. dakikada Levan Shengelia ile gol buldu. 

Trabzonspor en son Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadan bu yana ilk kez evinde 3 gol birden attı. 

Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.

Trabzonspor 3 puanı aldı, Abdülkadir'i kaybetti - Resim : 2

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI...

3. dakika Sokol Cikalleshi soldan gelişen atakta yapılan ortaya altı pas çizgisi üzerinde yükselip kafayı vurdu. Top az farkla avuta gitti.

7. dakika Sokol Cikalleshi yaklaşık 20 metreden kaleye sert bir şut çıkardı. Uğurcan güçlükle engellediği topu iki hamlede kontrol altına alabildi.

21. dakika GOOOL Nwakaeme bu dakikada sağdan yapılan ortada Konya defansının arkasına sarkıp boş kaleye topu gönderdi. 1-0

27. dakika Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sahayı sedyeyle terk etti yerine yerine Flavio Da Silva oyuna girdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner, Sokol Cikalleshi ve İsmael Diomande sarı kart gördü. 

Maçın ilk yarısı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. 

Trabzonspor 3 puanı aldı, Abdülkadir'i kaybetti - Resim : 3

İKİNCİ YARI

Trabzonspor ikinci yarıya baskılı başladı. 

56. dakika GOL Bordo mavililerin baskılı oyunu bu dakikada etkili oldu. Bu dakikada Flavio takımını 2-0 öne geçiren golü attı. 

61. dakika GOL Bu kez sahnede Djaniny çıktı. Takımının 3. golünü Konyaspor fileleriyle buluşturdu.

88. dakika GOL Konyaspor farkı 2'ye indirdi. Gol Levan Shengelia'nın ayağından geldi. 3-1

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayında maç Trabzonspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. 

Trabzonspor 3 puanı aldı, Abdülkadir'i kaybetti - Resim : 4

Stat: Medical Park

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Serkan Ok, Mustafa Sarvanlar

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Lewis Baker, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Yedekler: Erce, Hüseyin, Atakan, Faruk Can, Kamil Ahmet, Flavio, Berat, Yusuf Sarı, Safa Kınalı, Afobe

Konyaspor: Eray Birniçan, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Barış Yardımcı, Nejc Skubic, Marko Jevtovic, Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Sokol Cikalleshi, Ismael Diomande, Artem Kravets

Yedekler: Adil Demirbağ, Oğuz Kağan Güçtekin, Deni Milosevic, Levan Shengelia, Ali Karakaya, Musa Çağıran, Zymer Bytyqi, Samuel Eduok

Trabzonspor 3 puanı aldı, Abdülkadir'i kaybetti ile ilgili etiketler Süper Lig link Trabzonspor Konyaspor canlı izle canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.