Trabzon'da taksici katledilmişti! Vahşetin sanığının ifadesi ortaya çıktı! "Olay bir anda öfke ve sinirle oldu"

Trabzon'da vahşet bir cinayet işlenmişti. Sanık şahıs taksiciyi vurarak cesedini dereye atıp kaçmıştı. Cinayetin zanlısının ifadesi şok yarattı. Zanlı İfadesinde, "Taksiciyle bir husumetimiz yoktu. Olay bir anda öfke ve sinirle oldu." diyerek savunmasını yaptı.

Trabzon'da taksici katledilmişti. Taksici cinayetinde gelişme yaşandı. Sanığın, ifadesi ortaya çıktı. Olayın yaşandığı anları eşine anlattığı öğrenildi. 

TAKSİCİNİN CANSIZ BEDENİ DERE KENARINDA BULUNDU

Olay, 30 Haziran'da Sürmene ilçesi Oylum Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle yolunda camları kırılmış, koltukları kanlı, 61 SY 053 plakalı taksiyi terk edilmiş halde görenler, durumu jandarma bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, aracın Sürmene 1 Nolu Meydan Taksi Durağı'nda görev yapan Hüseyin Arslan'a ait olduğu belirlendi. Sürücü Arslan'ın ise 10 kilometrelik mesafeyi takip ederek yayla yolunda, dere kenarında, cansız bedeninde bulundu. Tabancayla öldürüldüğü kaydedilen Arslan'ın cenazesi, otopsi sonrasında ilçede değiştirildi.

TAKSİCİYİ TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ!

Çalışmayı başlatan jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik kameraları ile Hüseyin Arslan'a ait telefon kayıtlarını inceledi. İncelemede, Arslan'ın gece saatlerinde kendisini telefonla arayan Mustafa Kol ile buluşup, yayla yollarına doğru hareket ettikleri tespit edildi. Arslan'ın, şüpheli tarafından ilçeye 30 kilometre mesafede durduğu yolda taksi içinde tabancayla vurularak öldürüldüğü, ardından cesedinin de dereye atıldığı belirlendi.

Olay yerinden uzaklaştığı taksinin lastiklerini patlayınca yaya olarak bölgeden kaçan Mustafa Kol, aynı gün akşam saatlerinde suç aleti silahla İlçe Jandarma Komutanlığı'na gidip teslim oldu. Jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf eden Kol, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Trabzon'da taksici katledilmişti! Vahşetin sanığının ifadesi ortaya çıktı! "Olay bir anda öfke ve sinirle oldu"

İKİ SUÇTAN YARGILANACAK

Olayla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı, tutuklu sanık Mustafa Kol hakkında 'kasten adam öldürme'ten müebbet, 'yağma' suçundan ise 3 yıl 7 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla dava açıldı.

EŞİNE İŞLEDİĞİ CİNAYETİ ANLATMIŞ

Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin kabul ettiği iddianamede tutukluluk sanığın, olayın anını anlatarak, telefonla aranan eşine cinayet işlediği ortaya çıktı. 

"BİR ANDA ÖFKE VE SİNİRLE OLDU"

İlk kez hakim karşısına çıkacak olan Kol, soruşturma savcısındaki ifadesinde, "Taksici bana 'eşin arabama binmeyeceğini söyledi' dedi. Nedenini sordum. Sonra ateşe küfredip, torpidoya yöneldi. Eşime ait ruhsatlı silahı yeniden başlatmak, ateş etmek istedi. Cesedi, araçtan indirip, dereye Taksiye binip kaçtım, ancak teker patladı.Araçtan inip,şimşeklerle 'adam vurdum' dedi.Bir süre yaya olarak kaçtım.Kimsenin hücumunu almadım. Taksiyle bir husumetimiz yoktu. Olay bir anda öfke ve sinirle oldu. Cezaevinde ziyaretime gelen patlama bana 'taksici Hüseyin benden telefon numarasını istedi.Bu yüzden aracına binmek istemedim' dedi.Bunu cezaevinde öğrendi.Taksi, torpidoya yöneldikten sonra kaç el ateşle çalıştırılıyordu" dedi.

 

Trabzon'da taksici katledilmişti! Vahşetin sanığının ifadesi ortaya çıktı! "Olay bir anda öfke ve sinirle oldu" ile ilgili etiketler Taksici cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.