Trabzon'da derede kaybolan polis bulundu!

Trabzon'da devriye sırasında ekip otosu ile dereye yuvarlandıktan sonra kaybolan polis memurunun cenazesi kazanın olduğu noktadan 11 kilometre ileride bulundu. u

Trabzon’un Maçka ilçesinde 22 Mart'ta devriye görevi sırasında içerisinde bulundukları aracın dereye uçması sonucu dere sularında kaybolan polis memuru Mehmet Ayan’ın cenazesi bulundu...

Ayan'ın cenazesi, kaybolduğu yerden 11 km uzaklıktaki Esiroğlu bölgesinde, regülator havuzu içinde bulundu.

22 MART'TA KAYBOLMUŞTU

Maçka'da, 22 Mart Perşembe günü, şüpheli aracı takip sırasında dereye uçan ekip otosunda 1 polis şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

500 KİŞİLİK EKİP ARADI

Kazada akıntıya kapılıp, kaybolan polis memuru Mehmet Ayan'ın bulunması için başlatılan arama çalışmasına 9'inci günde devam edildi. AFAD, UMKE ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan görevlilerle polis ve jandarmadan oluşan 500 kişilik ekip, kayıp polisi arama çalışmalarını sürdürdü.

Ekip, kazanın meydana geldiği Çatak Köprüsü mevkisinden başlayıp, denize kadar olan 25 kilometrelik Değirmendere'de polis Ayan'ı aradı. Kayıp polis için Karadeniz'de 58 dalgıç polisin katılımı ile arama yapıldı. Sualtı dalışı gerçekleştiren polis ekipleri dalgalı denizde zor anlar yaşıyor. Arama çalışmalarının süreceği öğrenildi.

Trabzon'da derede kaybolan polis bulundu! ile ilgili etiketler Trabzon kayıp polis mehmet ayan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.