Trabzon'da Abdullah Avcı yönetiminde bir ilk! İnanılmaz bir maçın ardından bu ayrıntı dikkat çekti

Trabzonspor inanılmaz bir maçın ardından Antalyaspor'a 5-2 yenilirken; Bordo Mavililer, Abdullah Avcı ile ilk kez bir maçta dört ve üzerinde gol yedi. Öte yandan, Avcı'nın Süper Lig kariyerinde en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği tek Türk meslektaşı Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin oldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasının açılış maçında Fraport TAV Antalyaspor'a 5-2 yenildi. Bordo Mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez bir maçta 4 ve üzerinde gol yedi. 

AVCI'LI TRABZONSPOR KALESİNDE İLK KEZ 5 GOL GÖRDÜ

Trabzonspor yönetiminde en fazla gol yediği maçı oyanayan Avcı, 2009-2010 sezonunundan (Başakşehir 0-6 Bursaspor) bu yana ilk kez çalıştırdığı takım kalesinde 5+ gol gördü.

TECRÜBELİ TEKNİK ADAM NURİ ŞAHİN'İ MAĞLUP EDEMİYOR

Abdullah Avcı'nın Süper Lig kariyerinde en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği tek Türk meslektaşı Nuri Şahin oldu. 

Trabzon'da Abdullah Avcı yönetiminde bir ilk! İnanılmaz bir maçın ardından bu ayrıntı dikkat çekti ile ilgili etiketler Antalyaspor Trabzonspor Süper Lig Abdullah Avcı 3.Hafta Maçı istatistik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.