Trabzon havaalanında çirkin muamele! Hasan Kartal'ı çıldırttılar...

Trabzonspor-Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Ankara'ya gitmek için Trabzon Havaalanı'na gelen Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal görevli tarafından defalarca güvenlik kabininden geçmesi istenince görevliye tepki gösterdi. Kartal'ın tepki göstermesi üzerine bir görevli el kol hareketleri yaparken, bir polisin de Kartal'ın üzerine yürüdüğü görüldü...

Süper Lig'de 5-2 sonuçlanan Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankara'ya gitmek için havaalanına gelen Ç.Rizespor Başkanı Hasan Kartal bir güvenlik görevlisinin çirkin muamelesi ile karşılaştı.

Güvenlik kabininden tekrar tekrar geçmesi istenen Kartal, görevlilere sinirlenerek "Her zaman aynı yapıyorsunuz yok ayakkabılarını çıkar, onu çıkar bunu çıkar" diyerek tepki gösterdi.

Görevlinin el kol hareketleri ile cevap vermesi üzerine arbede yaşandı. Bu sırada bir polis memurunun Kartal'ın üzerine yürümeye çalıştığı görüntülere yansıdı.

Çaykur Rizesporlu yöneticiler ve polisler araya girerek Hasan Kartal'ı sakinleştirmeye çalıştırdılar. Hasan Kartal ise ardından sinirli bir şekilde oradan ayrıldı.

Trabzon havaalanında çirkin muamele! Hasan Kartal'ı çıldırttılar... ile ilgili etiketler Trabzonspor Trabzon Hasan Kartal Çaykur Rizespor trabzon havaalanı güvenlik görevlisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.