TPAO 126 kişiyi işe alacak! İşte TPAO başvuru şartları ve süreci...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 450 personel alımı yapacağını duyurmasının ardından şimdi de 126 personel alımı için yeni bir ilan yayımlandı. İlana göre, 11 farklı meslekte toplamda 126 kişinin istihdam edileceğini belirtiliyor. Batman şehrinde gerçekleştirilecek bu alımlar için başvurular başladı. Bu çerçevede TPAO başvurusu nasıl yapılır? sorusu merak ediliyor. İşte TPAO başvurusu için şartlar ve yapmanız gerekenler...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), personel alımı konusundaki sözünü tutarak istihdam kapasitesini artırmaya devam ediyor. Şu anda, TPAO tarafından gerçekleştirilecek 126 yeni personel alımı için ilan yayımlanmış bulunuyor. İlan, farklı meslek kollarında 126 kişinin istihdam edileceğini duyurmakta ve başvuruların başladığı duyuruldu. İşte TPAO'nun 126 personel alımı kontenjan dağılımı şu şekilde...

TPAO 126 kişiyi işe alacak! İşte TPAO başvuru şartları ve süreci...

TPAO KONTENJAN PERSONEL DAĞILIMI

-5 Güvenlik Denetçisi

-13 Büro Memuru (Genel)

-48 Petrol-Gaz Üretim Operatörü

-39 Diğer Teknisyen ve Teknikerler

-7 Malzeme Planlama Elemanı

-1 Sistem İşletmeni

-2 Arşivci

-2 İş Güvenliği ve İş Sağlığı Saha Elemanı

-2 Araç Takip Görevlisi (Kargo)

-3 Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı

-4 Lojistik Meslek Elemanı

TPAO BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylar için belirli şartlar bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, olumlu bir güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu alabilmek ve 18 yaşını tamamlamış olmak gibi genel şartlar aranmaktadır.

Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, seyahat engeli veya arazi çalışmasına engel olacak bir durumu bulunmamak gerekmektedir.

Ayrıca, ilanda KPSS şartı da aranmaktadır. Ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak alımlar için 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almak gerekmektedir.

Yaş şartı da bulunmaktadır. Adaylar 18 yaşını tamamlamış olmalı ve 35 yaşından büyük olmamalıdır.

Her meslek için özel şartlar da belirlenmiştir. İlgili meslekler için ilgili ön lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir. Örneğin, Güvenlik Denetçisi alımı için Mülkiyet Koruma ve Güvenlik, Yönetim ve Organizasyon ön lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir.

TPAO personel alımı ilanıyla ilgilenen adaylar, İŞKUR üzerindeki duyuruyu inceleyebilir ve başvuru yapabilirler. Başvuru süreci için belirlenen tarihlerde başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

TPAO'ya iş başvurusunu İŞKUR üzerinden yapabilirsiniz veya buraya tıklayabilirsiniz.

TPAO 126 kişiyi işe alacak! İşte TPAO başvuru şartları ve süreci... ile ilgili etiketler TPAO İŞKUR
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.