Tozkoparan İskender kim oynuyor? Çağan Efe Ak kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Tozkoparan İskender 1. bölümüyle bu akşam TRT 1'de ekrana geldi. Sıradışı konusu ve oyuncu kadrosuyla Tozkoparan İskender rolünü ise Çağan Efe Ak oynuyor. Peki, Çağan Efe Ak kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle bu akşam yayınlanan Tozkoparan İskender büyük ilgi gördü. Dizide İskender karakterini canlandıran Çağan Efe Ak kimdir, kaç yaşında?

TOZKOPARAN İSKENDER KİMDİR?

Selam, ben İskender, Tozkoparan İskender. En uzun menzile ok atma rekorunun sahibiyim. Yaklaşık olarak 563 yaşındayım. Tamam, biraz genç gösteriyorum. Bu zamanda çok ilginç şeyler gördüm. Ama size bir sır vereyim mi? Siz çok daha ilginç şeyler göreceksiniz!

ÇAĞAN EFE AK KAÇ YAŞINDA?

Çocuk oyuncu, sinema ve dizi oyuncusu Çağan Efe Ak 6 Haziran 2007, İstanbul doğumlu. İlköğrenim eğitimine devam etmektedir. Küçük oyuncunun kameralarla tanışması reklam filmleri ile olmuştur.

Tozkoparan İskender kim oynuyor? Çağan Efe Ak kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Çağan Efe Ak, Bir Gün Bir Çocuk adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Şehzade Murat karakterini canlandırmıştır.

Sevimli oyuncu, aynı zamanda aikido sporu ile ilgilenmektedir. 2016’da İçerde dizisinde Sarp’ın çocukluğunu canlandırdı, bu rolle ünlendi, 2018’de Ailecek Şakınız, Deliler Fatih'in Fermanı filmlerinde rol aldı. 2020’de başrol oynadığı Tozkoparan İskender dizisinde İskender karakterini canlandırdı.

ÇAĞAN EFE AK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Tozkoparan İskender (İskender, TV Dizisi 2020)

Deliler Fatih'in Fermanı (Suskun Çocuk, Sinema Filmi 2018)

Ailecek Şaşkınız (Ferhat’ın küçüklüğü, Sinema Filmi 2018)

Bir Gün Bir Çocuk (Latif, Sinema Filmi 2016)

İçerde (Küçük Sarp, TV Dizisi 2016)

Güldüy Güldüy (TV Dizisi 2016)

Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Şehzade Murat, 2015)

Tozkoparan İskender kim oynuyor? Çağan Efe Ak kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler TRT 1 çağan efe ak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.