Tottenham Wolverhampton'ı tek golle yendi, Harry Kane Premier Lig'de tarihe geçti

İngiltere Premier Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Tottenham, sahasında Wolverhampton'ı Harry Kane'in golüyle 1-0 mağlup etti. Harry Kane bu maçta attığı golle İngiltere Premier Lig tarihine geçti. Bu sonuçla beraber Tottenham puanını 7'ye yükseltirken, Wolverhampton 1 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Tottenham Hotspur deplasmanda Nottingham Forest ile karşılaşırken, Wolverhampton evinde Newcastle United'ı ağırlayacak.

İngiltere Premier Lig'in 3. hafta maçında, Tottenham, Wolverhampton Wanderers'ı 1-0 yendi. Londra'daki Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanan maçta, Tottenham'ın golü maçın 64. dakikasında Harry Kane'den geldi. 

HARRY KANE'DEN REKOR

Takımını galibiyete taşıyan 29 yaşındaki İngiliz yıldız Harry Kane, attığı bu gol ile Premier Lig tarihine ait bir rekoru da kırmış oldu. Tottenham Hotspur formasıyla lig kariyerindeki 185. gole ulaşan Kane, 184 gol ile tek takımda en fazla gol atma rekorunu elinde bulunduran Manchester Cityli eski golcü Sergio Agüero'nun rekorunu kırmış oldu.

Ayrıca Harry Kane; 260 gollü Alan Shearer, 208 gollü Wayne Rooney ve 187 gollü Andy Cole'un arkasına yerleşerek lig tarihinin en golcü 4. oyuncusu unvanını eline aldı.

Tottenham Wolverhampton'ı tek golle yendi, Harry Kane Premier Lig'de tarihe geçti ile ilgili etiketler Tottenham İngiltere Premier Lig Wolverhampton Wanderers
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.