Tottenham Hotspur, Bryan gil transferini açıkladı... Lamela + 25 milyon euro!

Koreli yıldız forvet Heung-min Son'un sözleşmesi ise 2025'e kadar uzatan, kaleye de Atalanta'dan Pierluigi Gollini'yi alan Tottenham Hotspur, Sevilla'nın 20 yaşındaki sol açığı Bryan Gil'i kadrosuna kattı. İspanyol yıldız için Lamela + bir miktar para (!) verildi.

Transferin suskun takımı Tottenham Hotspur, sonunda bombayı patlattı. Premier League ekibi, Sevilla'nın 20 yaşındaki sol açığı Bryan Gil'i kadrosuna kattığını açıkladı. Londra devi İspanyol futbolcu için 25 milyon euro bonservis + Erik Lamela'yı verdi.

Harry Kane'i satıp satmayacağı merak edilen Tottenham, ilk olarak teknik direktör sorununu halletti. Wolverhampton'dan ayrılan Nuno Esprito Santo'yu takımın başına getiren Lacivert-Beyazlılar, transferde ilk hamleyi Bryan Gil'le yapmış oldu.

İSPANYA'NIN OLİMPİYAT TAKIMINDA

Kulüpten yapılan açıklamada, kanat oyuncusuyla 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Endülüs doğumlu olan ve Sevilla'da yetişen geleceğin yıldız ismi, Kırmızı-Beyazlılar'ın 2019-20 sezonundaki UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunda parlamştı. La Liga'a Leganes ve Eibar takımlarında kiralık oynayan futbolcu İspanya Milli Takımı formasını da 1 kez giydi.

Geçen sezon Eibar formasıyla La Liga'da 26 maça çıkan Gil, Real Madrid'e attığı golle dikkat çekmişti. İspanya'nın genç milli takımlarında öne çıkan isimlerden biri olan 20 yaşındaki Gil,  2019'da UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'nı kazanan kadroda parlamıştı. Şu an Tokyo 2020'de Olimpiyat milli takımında oynayan Bryan Gil, dönüşte imzayı atıp kampa katılacak.

Tottenham Hotspur, Bryan gil transferini açıkladı... Lamela + 25 milyon euro!

29 yaşındaki Arjantinli sağ açık Lamela ise Sevilla'nın yolunu tuttu. Tecrübeli futbolcu Tottenham Hotspur'a 2013 yazında AS Roma'dan 30 milyon euro bonservisle transfer edilmişti.

Sekiz sezon boyunca 257 maça çıkan ve Tottenham'ın üç kupa finalinde de forma giyen Lamela, Premier League'de 2 kez ikincilik, bir kez de üçüncülük yaşadı. Arjantin Milli Takımı formasını 25 kez giyen ve Copa America kazanan futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki finlde de kilit rol oynamıştı. 

Tottenham'ın bir diğer trasnferi ise Atalanta kalecisi Pierluigi Gollini olmuştu. 26 yaşındaki İtalyan kaleci zorunlu satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralandı. Koreli yıldız forvet Heung-min Son'un sözleşmesi ise 2025'e uzatıldı.

Tottenham Hotspur, Bryan gil transferini açıkladı... Lamela + 25 milyon euro! ile ilgili etiketler tottenham hotspur Premiere League Bryan Gil Erik Lamela
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.