Tosuncuk'un neden teslim olduğu merak konusu oldu...

2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları, Aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu ileri sürdü.

Çiftlik Bank kurucusu "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçmıştı. Kırmızı Bülten ile aranan Aydın, Türkiye'nin Sao Paulo Başkonsolosluğuna giderek teslim oldu. Aydın'ın Brezilya devleti ile temasa geçirilerek kısa zamanda yurda getirilmesi bekleniyor.

Mehmet Aydın, dün akşam avukatları aracılığıyla bir video yayınladı. Türk yargısına teslim olacağını belirten Aydın, "Şirketin çok fazla büyümesi, etrafındaki kötü niyetli insanların haksız kazançlar elde etmesi ve etmeye çalışmalarını, şirketin büyüklüğü nedeniyle geç fark ettiğimden sizler gibi ben de mağdur oldum. Kendi hür irademle en kısa sürede Türk yargısına teslim olacağım" ifadelerini kullandı.

BREZİLYA'DA TESLİM OLDU

Dün akşam yayınlanan video sonrası Mehmet Aydın, bugün Brezilya'nın Sao Paulo kentinde teslim oldu. Aydın'ın avukatı, Türkiye'ye iadesi için resmi işlemlere başlandığını söyledi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren Tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Birçok kişi Aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu öne sürdü.

Tosuncuk'un neden teslim olduğu merak konusu oldu... ile ilgili etiketler Brezilya Çiftlik Bank Sosyal Medya tosuncuk mehmet aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.