Tosic'in eşi Jelena'dan Fenerbahçe'ye Tişört göndermesi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Van Persie'nin gol sevincini tişört yapan Fenerbahçe'ye Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan yanıt geldi.Tosic'in eşi Jelena'dan Fenerbahçe'ye Tişört göndermesi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda olaylı biten 90 dakika sonunda Beşiktaş'ı eleyen ve bir üst tura çıkan Fenerbahçe, cuma günü Van Persie tişörtlerini satışa çıkaracağını açıkladı.

SATIŞLAR 10 ŞUBATTA

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada tişörtlerin cuma günü satışa çıkarılacağı belirtilirken şöyle denildi:

Türkiye kupası son 16 turunda oynadığımız maçta golümüzü atan Robin Van Perise' nin ikonik fotoğraf karesinin yer aldığı tişörtler 10 Şubat Cuma gününden başlayarak öncelikli olarak www.fenerium.com.tr ve stadyum mağazaları, daha sonra da tüm Türkiye' deki Fenerium mağazalarında satışta olacak.

JELENA'DAN GÖNDERME

Fenerbahçe'nin bu hamlesine yanıt Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena'dan geldi.
Tosic ile Van Persie arasında yaşanan ve kırmızı kartla sonuçlanan pozisyona gönderme yapan Jelena, Van Persie'yi düşerken Tosic'i ise ayakta gösteren o pozisyonun basılı olduğu bir tişörtü twitter'dan paylaştı ve üstüne 'Beşiktaş'ın gücü' yazdı.

dfughljdskgilssdf

Tosic'in eşi Jelena'dan Fenerbahçe'ye Tişört göndermesi! ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası tosiç jelena Robin Van Persie tişort
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.