"Torrent'in kaderi derbiye bağlı"

Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından takımın başına gelen Katalan teknik direktör Domenec Torrent, ilk Fenerbahçe derbisine çıkıyor. Gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı merak konusu olan Torrent'in kaderinin derbiye bağlı olduğu ifade edildi. Detaylar haberimizde...

 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray, bugün Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın Katalan teknik direktörü Domenec Torrent'in kaderi bu derbiye bağlı. 

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre Sarı-Kırmızılı takımda başkanlık için yarışan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, Fenerbahçe maçının ardından Domenec Torrent'le yola devam edilip edilmeyeceğine ilişkin kararı verecek.

Katalan teknik adamın tazminatının olmaması sebebiyle iki başkan adayının da sezon sonuna kadar kadar bekleyeceği, derbide alınacak iyi sonuca göre ise teknik direktörü konusunun tekrar düşünüleceği belirtildi.

Galatasaray'ın başında Süper Lig'de iki büyük maça çıkan Katalan teknik direktör, Trabzonspor'a Nef Stadyumu'nda 2-1 mağlup olurken, Beşiktaş'ı ise 2-1 yenmeyi başarmıştı. 

 

"Torrent'in kaderi derbiye bağlı" ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Domanec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.