Domenec Torrent:"Rakipler 4 gol yiyip gidiyordu, biz başka plan hazırladık"

Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent, 0-0 biten Barcelona maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam maça başka bir plan hazırladıklarını ifade etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. İspanyol teknik adam şu ifadeleri kullandı;

"Biz Xavi'yle arkadaşız. Uzun yıllar geçirdik birlikte. Birbirimizle futbolla ilgili bir şey konuşmadık. Kucaklaştık ve maçı bitirdik. İstanbul'a onu beklediğimizi söyledim."

 

KENDİMİZİ ÇOK GELİŞTİRDİK

"Takım olarak fiziken iyiydik. Kondisyon antrenörlerimizi tebrik etmek lazım. Kendimizi çok geliştirdik. Oyuncular çok büyük mesafe kat etti. Şu anki fiziksel kapasitelerinden inanılmaz memnunuz."

MAÇA FARKLI BİR PLAN HAZIRLADIK

"Barcelona'nın ofansif özelliklerini minimalize etmeye çalıştık. Barcelona ile yüz yüze mücadele eden takımlar 4 gol yiyerek gidiyordu. Biz başka plan hazırladık. İnanıyorum ki taraftarlarımız bize çok yardımcı olacak."

EN ÖNEMLİ MAÇ BEŞİKTAŞ MAÇI

"İstanbul'da hava durumunun kötü olduğunu duydum. Bizim istediğimiz şey, antrenman yapabilmek. Kulübe söyledim. İzmir'e veya Antalya'ya gideriz.Antrenman yapmamız şart çünkü şu an önümüzdeki en önemli maç Barcelona maçı değil, Beşiktaş maçı."

 

Domenec Torrent:"Rakipler 4 gol yiyip gidiyordu, biz başka plan hazırladık" ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona UEFA Avrupa Ligi Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.