Torreira, Paredes'in gelişini adeta duyurdu! Maçta dikkat çeken detay

Galatasaray'ın dün Hull City ile yaptığı hazırlık maçında oldukça dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı yıldızı Torreira geçtiğimiz yıl giydiği 5 numaralı formayı 34 ile değiştirmişti. Bunun Leandro Paredes'e yaptığı forma numarası jesti olduğu iddia edildi.

Galatasaray dün Hull City karşısında yeni sezonun ilk maçına çıktı. İngiltere Championship ekibiyle bir hayli ilginç bir hazırlık karşılaşması oynayan sarı-kırmızılılar, 3-0 öne geçtiği maçı flaş bir skorla 4-3 kaybetti.

LUCAS TORREİRA FORMA NUMARASI DEĞİŞTİRDİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz yılki şampiyonluğunda Icardi ile birlikte en çok dikkat çeken isim olan Lucas Torrerira, geçen yıl 5 numaralı formayı giyiyordu. Fakat Uruguaylı yıldız bu sezon numarasını değiştirdi ve İtalya yıllarında giydiği 34 numaraya geçti. Ayrıca İstanbul'un plakası da olan 34'e geçiş yapan Torreira'nın bu hamlesi 'Paredes'e jest' olarak yorumlandı.

FORMA NUMARASINI PAREDES'E BIRAKTI

Galatasaray'ın transferdeki önemli hedeflerinden olan Arjantinli orta saha Leandro Paredes'e jest yaptığı için 5 numaralı formayı bıraktığı iddia edilen Torreira'nın bu hareketi 'transfer bitti' yorumlarına sebep oldu.

Paredes; Roma, Zenit ve Arjantin Milli Takımı'nda 5 numaralı formayı tercih etmişti.

Torreira, Paredes'in gelişini adeta duyurdu! Maçta dikkat çeken detay

Torreira, Paredes'in gelişini adeta duyurdu! Maçta dikkat çeken detay ile ilgili etiketler Lucas Torreira Galatasaray Transfer Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.