Torreira ile Mertens, Giresunspor maçında oynanacak mı?

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da Lucas Torreira ile Dries Mertens transferi sarı kırmızılıları coşturdu. Gece saatlerinde İstanbul’a geleniki oyuncunun da Giresunspor maçında oynayıp oynamayacağı merak edilmekte. Peki ama Torreira ve Mertens Giresunspor maçında sahada olacak mı?

Süper Lig’de 13 Ağustos Cumartesi gecesinde sahasında Giresunspor karşısına çıkacak olan Galatasaray’da transfer şovu yaşanıyor. Uzunca bir süredir sessiz kalan sarı kırmızılı yönetim transferde atağa geçerken Lucas Torreira ile Dries Mertens’in İstanbul’a gelerek taraftarları coşturdu.

Torreira ile Mertens, Giresunspor maçında oynanacak mı?

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Lucas Torreira ile 4, Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak girmek isteyen Galatasaray’da transferde hareketli saatler yaşanırken, Lucas Torreira ile 4 yıllık anlaşmaya varan sarı kırmızılılar Dries Mertens’i de 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Torreira ile Mertens, Giresunspor maçında oynanacak mı? - Resim : 2

Ancak Torreira ile Mertens transferlerinin henüz KAP aşamasında olması ve TFF'ye bildirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Torreira ile Mertens, Giresunspor maçında oynanacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray Torreira Mertens giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.