Torbalı belediyesinde deprem anı!

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen ve Bayraklı'da birçok binanın çökmesi ve yaşanan tsunami sonucu 115 kişinin öldüğü 6.6'lık depremde Torbalı belediyesinde de ağır hasar meydana gelmişti. Oluşan hasar nedeniyle boşaltılan binada deprem anında kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. İşte belediyede o an bulunanların yaşadığı büyük panik...

30 Ekim'de, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybettiği 6.6 büyüklüğündeki deprem esnasında, 140 kişinin çalıştığı Torbalı Belediye binasında yaşanan panik anları, binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, depremin başladığı anlarda personelin panikle kaçışmaya başladığı, bazı kişilerin kolonların yanına gittiği, kimi personelin de masaların altına sığındığı görülüyor.

Kimi personel ise çıkış kapısına doğru panikle koşup kendilerini bina dışına atmaya çalışıyor.

Bir işlem için belediye binasında bulunan annenin, bebek arabasında yatan bebeğini kucaklayıp kaçmaya çalıştığı, topuklu ayakkabıyla çıkış kapısına yönelmeye çalışan bir kadının ise sendelediği anlar da görüntülerde bulunuyor.

Deprem sırasında Torbalı Belediyesi binası ağır hasar gördüğü için boşaltılmış, tüm hizmet birimleri kültür merkezine taşınmıştı.

Torbalı belediyesinde deprem anı! ile ilgili etiketler İzmir Torbalı Seferihisar deprem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.