Torba kanun teklifi yarın Meclis'te! O cezalar silinecek: Maske cezası, KYK faizleri...

Torba kanun teklifi yarın Meclis'e sunulacak. Alınan bilgilere göre maske takmayanlara verilen ceza silinecek. Torba kanun teklifinde KYK faizleri silinecek, elektrik ve doğalgaz desteği de torbada yer alacak.

52 maddelik torba kanun teklifi yarın Meclis'e gelecek. Torba kanun teklifine son anda önemli maddeler eklendi. NTV'nin öğrendiği bilgilere göre salgında maske takmayanlara verilen cezaların silinecek.

CEZALAR SİLİNİYOR

Bir önemli madde de kısa çalışma ödeneğinde itilaflı dosyalar, işten çıkartılanlar hariç, bildirmekte gecikenlerin borçları da silinecek. Bu konuda 200 bin dosya olduğu söyleniyor.

Torba kanun teklifinde KYK faizleri silinecek, eletrik ve doğalgaz desteği de torbada yer alacak. İhracatçıya çifte pasaport ve 2 bin TL'ye kadar icra borçların silinmesi de torba yasada olacak.

Torba kanun teklifi yarın Meclis'te! O cezalar silinecek: Maske cezası, KYK faizleri... ile ilgili etiketler Ceza Meclis maske torba yasa maske cezası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.