Topuk Yaylası tesislerinin adı değişti... Serkan Acar'ın adı verildi!

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı’nda Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden kulüp müdürü Serkan Acar’ın adının Topuk Yaylası’ndaki tesislere verildiği açıklandı. Türk sinemasında Ayşecik karakterinin eşi olan rahmetli Serkan Acar kimdir? Topuk Yaylası Fenerbahçe tesisleri nerededir? Detaylar haberin devamında...

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı’nda Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden kulüp müdürü Serkan Acar’ın adının Topuk Yaylası’ndaki tesislere verildiği açıklandı. Bu açıklamanın ardından gündeme Serkan Acar kimdir soruları gelmeye başladı. Spor dünyasının tanıdığı fakat hatırlayamadığı o isim kimdir? Toplantıya, yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, kulüp yönetim kurulu ve yüksek divan kurulu üyeleri katıldı. Serkan Acar 31 Ağustos 1948 tarihinde Ankara ilinde dünyaya geldi. Serkan Acar Fenerbahçe takımının alt yapısından yetişmiş olan isimlerden birisidir. Peki Türk sinemasında Ayşecik karakterinin eşi olan rahmetli Serkan Acar kimdir? Topuk Yaylası Fenerbahçe tesisleri nerededir? Detaylar haberin devamında...

topk_yaylasA

TOPUK YAYLASI'NDAKİ TESİSLERE İSMİ VERİLDİ!

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden kulüp müdürü Serkan Acar'ın adının Topuk Yaylası'ndaki tesislere verildiği açıklandı.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden kulüp müdürü Serkan Acar'ın ismi Topuk Yaylası'nda bulunan tesislere verildi. Serkan Acar'ın eşi Zeynep Acar ve oğlu Volkan Acar, rahmetli Serkan Acar için hazırlanan plaketi alırken, Zeynep Acar kısa bir konuşma yaptı. Çok gururlu olduğunu söyleyen Zeynep Acar, "Sanıyorum şu anda Serkan çok mutlu ve gururlu. Bu çok sevdiği ve emek verdiği bir projeydi. Herhalde görüyordur. Bunun için çok sevgili başkanım Aziz Yıldırım'a, tüm idare heyetimize ve camiamıza teşekkür ediyorum. Ailemize bunları yaşattığı için son derece gururluyum ve teşekkür ederim" dedi. Serkan Acar'ın yanı sıra ismi Fenerbahçe ile özdeşleşmiş olan eski voleybolcu Perihan Özbilgin ve eski milli futbolcu Halit Deringör'e de plaket verildi.

ÖLÜMÜ FUTBOL DÜNYASINI YASA BOĞMUŞTU!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Serkan Acar'ın ölümü sonrasında resmi siteden şu açıklamayı yaptı: "Dostum, arkadaşım, kardeşim Serkan Acar’ı kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyorum. Bizi bir araya getiren Fenerbahçe çatısı altında; Kulübümüze uzun yıllar boyunca yan yana hizmet ettik, mesai arkadaşı olduk.Hayatını Fenerbahçe’ye adamış, Fenerbahçe sevgisi ile yaşamış, yarım asra yakın süredir bu renklere hizmet etmiş kardeşim Serkan Acar’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet ılsun."

serkana_car

KANSERİ YENMİŞ FAKAT EŞİ BOŞAMIŞTI!

Haberturk'ün haberine göre Değirmencioğlu, avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede eşiyle ruhen ve fikren anlaşamadığını, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını ifade ederek boşanmak istediğini bildirdi. 34 yaşında Erkan ve 30 yaşında Volkan isminde iki oğulları bulunan Değirmencioğlu dilekçesinde, eşiyle 1975 yılında evlendiğini anlatarak, " Evliliğimiz çekilmez hale geldi" dedi. Ayşecik, eşinden nafaka ve tazminat talep etmedi. 2008 yılında mesane kanserine yakalanan Acar tedaviyle hastalığını yenmeyi başarmıştı.

FENERBAHÇE'NİN KAPTANIYDI

1955 yılında İstanbul'da doğan Zeynep Değirmencioğlu, hünüz 2 yaşındayken beyazperdeye adım attı. Ününü ise 1960 yılında çevirdiği ' Ayşecik' filmiyle yakaladı. Değirmencioğlu 1975 yılında Fenerbahçe forması giyen ve aynı zamanda takımın kaptanlığını yapan Serkan Acar ile evlendi. Evlendikten sonra bir çok teklif gelmesine rağmen sinemayı bıraktı. Değirmencioğlu şu anda emlakçılık yapıyor.

serkan_acar_aile

SERKAN ACAR KİMDİR?

31.08.1948 tarihinde Ankara 'da doğan ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar formasını giyen, kaptanlığını, bir dönem de menajerliğini yapan Serkan Acar,17 yaşında ( 1966) Fenerbahçe alt yapısından Fenerbahçe A takımına yükseldi. Evet, -genç takım ve özeller hariç- 295 maça çıktı ve 13 gol attı.. Serkan Acar, 1967-68 sezonunda 5 kupalı takımın da kadrosunda yer alıyor idi.

FENERBAHÇE'DE 5 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

1979 yılına kadar Fenerbahçe'de oynadı. Kaptanlığını yaptı. Milli Takımda görev aldı.. 1979 yılında futbolu bıraktı ama Fenerbahçe onu bırakmadı..O tarihten itibaren Kulüp Müdürlüğü ve menajerlik görevlerinde bulundu. Şu anda Fenerbahçe kulübünün Genel Müdürü olarak görevine devam ediyor. Türk sinemasının en sevilen ve " İlk Türk Çocuk Yıldızı" olarak bilinen Ayşecik (ZeynepDegirmencioglu) ile evli ve Erkan ve Volkan isimli iki çocukları var.. 19 67/68 -1969/70 - 1973/74 - 1974/75 ve 1977/78 yıllarında lig şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe kadrolarında bulunmuştu.

SERKAN

9 BAŞKAN'LA ÇALIŞTI

Futbolculuk kariyerinde Faruk Ilgaz'ın 2, Emin Cankurtaran'ın da1 kez başkanlık yaptığı dönemde oynadı.. Futbolu bıraktıktan sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü içinde idareci olarak görev alan Serkan Acar, sırasıyla: Faruk Ilgaz ( 1979-1980-19831984), Ali Şen( 1981-83-1994-98), Fikret Arıcan (1984-86), Tahsin Kaya( 1986-1989), Razi Tarak ( 1980-81), Metin Aşık ( 1989-1993), Güven Sazak ( 1993-1994), Hasan Özaydın ( 1994), Aziz Yıldırım ( 1998- ) başkanlıkları dönemlerinde kulüp içinde görev almıştır..

Futbolculuk Kariyerinde Çalıştığı Teknik Direktörler: 1967-1969 sezonu..( Ignace Molnar), 1969 sezonu ( Fikret Arıcan), 1969 sezonu ( Basri Dirimlili), 1969-1970 sezonu ( Trian İonescu), 1970-71 sezonu ( Constantin Teasca), 1971-72 sezonu ( Sabri Kiraz-Selahattin Torkal), 1972-75 sezonu ( Waldir Pereira Didi), 1975 sezonu ( Necdet Niş), 1975-76 sezonu ( Abdullah Gegiç), 1976 sezonu ( İlie Datcu), 1976 sezonu ( Nedim Günar), 1976-78 sezonu ( Tomislav Kaleperoviç )

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ 'TAN BAŞSAĞLIĞI

Galatasaray kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün unutulmaz oyuncularından Serkan Acar'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileklerimiz iletiyoruz" ifadesi kullanılırken, Beşiktaş kulübü ise, "Fenerbahçe Spor Kulübü eski futbolcularından ve kulüp müdürü Serkan Acar'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve sevenlerine başsağlığı dileriz" açıklamasını yaptı.

TOPUK YAYLASI GÖLETİ NEREDE?

İstanbul – Bolu güzergahında ilerleyip eski Bolu Dağı yolunu takip ettikten sonra İsmail ‘in et yeri lokantasını geçer geçmez sağa dönüp tabeleları takip edin, sağa döndükten 30 – 40 dakika içerisinde tesise varmış olacaksınız.

Topuk Yaylası tesislerinin adı değişti... Serkan Acar'ın adı verildi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe serkan acar topuk yayla ayşecik serkan acar kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.