Toplu taşımadaki kokudan rahatsız olan Didem Soydan: "Ah be çomar prenses!"

Toplu taşıma araçlarındaki kötü kokudan rahatsız olduğunu ifade eden Didem Soydan, eleştirilere liseye giderken toplu taşıma araçlarında kullandığı öğrenci kartıyla cevap verdi.

Geçen günlerde metroya bindiğini sosyal medyadan duyurma gereği duyan manken Didem Soydan, "Ben de metroya biniyorum" demişti.

Metro macerasını yeniden sosyal medyada hikaye çekerek yaşadıklarını "Metro hayat kurtardı, 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku, bayağı bi' yordu!" sözleriyle özetlemişti.

"AH BE ÇOMAR PRENSES"

Ardından bir takipçisi ise paylaşımına tepki gösterince Didem Soydan kendisini eleştiren takipçisine, “Fikir sahibi olmadıkları insanlar hakkında böyle atıp tutuyorlar ya hani! Metrodan önce( ki Sultangazi, metronun en son geldiği yerlerden biridir ben o hatta senelerce minibüste gittim geldim liseme,üniversiteme ) ah be çomar pirenses ah ya...'' yanıtını verdi.

"G.O PAŞA ÇOCUKLARI BU FOTOĞRAF ALTINDA TOPLANIYORUZ"

Cevabını belgeleme ihtiyacı duyan güzel oyuncu son olarak Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi'nde öğrenciyken kullandığı indirim kartını Twitter hesabından paylaştı.

Paylaşımına ise, “G.o paşa çocukları bu fotoğraf altında toplanıyoruz. Toplu taşıma bakanlığına adaylığımı koymak istiyorum. Kazandığım an duraklara sabun, deodorant, portatif duş... hepsini yaptıracağım” notunu düştü.

Toplu taşımadaki kokudan rahatsız olan Didem Soydan: "Ah be çomar prenses!" ile ilgili etiketler Didem Soydan metro kötü koku
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.