Tomris Çetinel ile Nusret Çetinel’in kızıları Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti

Tomris Çetinel bir yıl arayla büyük bir acı yaşadı. Devlet Tiyatrosu oyuncusu Tomris Çetinel ve geçtiğimiz yıl vefat eden tiyatro - sinema oyuncusu Nusret Çetinel’in kızıları Elif Alara Çetinel genç yaşta hayatını kaybetti. Evlat acısıyla sarılan Tomris Çetinel kahreden haberi sahneye çıkmak üzereyken öğrendi.

Usta oyuncu Tomris Çetinel hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Geçen yıl eşini kaybeden Çetinel bir yıl aranın ardından evladını kaybetmenin acısını yaşadı. Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan usta isim Nusret Çetinel'in 40 yaşındaki kızı Elif Alara Çetinel geçirdiği beyin kanamasının ardından vefat etti.

elif alara çetinel

KÖTÜ HABERİ SAHNEYE ÇIKMAK ÜZEREYKEN ÖĞRENDİ


Elif Alara Çetinel’in 26 Ekim’de Sivas’ta evinde beyin kanaması geçirdiği, hastaneye kaldırıldıktan bir hafta sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Tomris Çetinel ‘in kızının beyin kanaması geçirdiği haberini Izmir’de Elenika oyununun promiyeri için sahneye çıkmak üzere aldığı öğrenildi.

elif alara çetinel


BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Tomris Çetinel ve merhum Nusret Çetinel’in kızı, lif Alara Çetinel’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Beyler Çelebi Camiiden Asri Mezarlığa defnedilecek.


Acı haberin ardından Melek Baykal Instagram sayfasından bir paylaşımda bulundu ve üzüntüsünü dile getirdi: "Allah'ım bu nasıl bir acıdır. Sevgili arkadaşımız Tomris'imiz biricik evladı Alara'yı kaybetti. Üzüntüm sonsuz, ne yazacağımı bilemiyorum. Rabbim Tomris'imize ve sevgili kardeşi Şirin'e dayanma gücü versin, sabır versin. Başka da bir şey diyemiyorum. Huzur içinde uyu güzel kızım. Mekanın cennet olsun"

MELEK BAYKAL


Nusret Çetinel, 1 Eylül 2021'de 69 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Ankara'daki evinde vefat eden oyuncu ve seslendirme sanatçısı Nusret Çetinel bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Çetinel, Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi. Usta isim seslendirmeliğin yanı sıra,  "Muhteşem Yüzyıl", "Behzat Ç.", "Sevda Kuşun Kanadında", "Mavera", "Aşk Ağlatır", "Yağmurdan Sonra" başta olmak üzere pek çok dizi ve filmde rol almıştı. 

Tomris Çetinel ile Nusret Çetinel’in kızıları Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti - Resim : 4

Tomris Çetinel ile Nusret Çetinel’in kızıları Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Elif Alara Çetinel Nusret Çetinel Tomris Çetinel beyin kanaması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.