TOFAŞ'a NBA patentli uzun; Tomislav Zubcic

TOFAŞ kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bursa ekibi, geçen sezon Rusya'da Enisey Krasnoyarsk forması giyen ve 21 Aralık’tan bu yana takımla try-out (deneme) antrenmanlarına katılan uzun forvet Tomislav Zubcic ile anlaşma sağladı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde 12 hafta geride kalırken 5 galibiyet elde edebilen TOFAŞ, Hırvat uzun forvet Tomislav Zubcic'i kadrosuna kattı. Başantrenör Orhun Ene'yle yollarını ayırdıktan sonra sezona Hakan Demir'le devam eden Bursa ekibi, NBA patentli oyuncuyu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Basketbol kariyerine ülkesi Hırvatistan’ın KK Zadar takımında başlayan, 2012 yılında NBA takımlarından Toronto Raptors tarafından draft edilen Zubcic’in Cibona Zagreb ile Euroleague ve Eurocup, Avtodor Saratov ile Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Enisey Krasnoyarsk ile FIBA Europe Cup deneyimleri bulunuyor.

Hırvatistan Milli Takımı forması da giyen 1990 doğumlu ve 2.11 cm boyundaki uzun forvet, pazar günü Darüşşafaka deplasmanında sahada olacak.

TOFAŞ'a NBA patentli uzun; Tomislav Zubcic ile ilgili etiketler TOFAŞ Basketbol Süper Ligi Tomislav Zubcic
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.