Tomb Raider filmi ne zaman vizyona girecek?

Çok uzun süreden beridir beklenen yeni Tomb Raider filmiyle ilgili gelişmeler netleşiyor. Angeline Jolie’nin başarılı performansı ile herkesin sevgilisi olan Lara Croft, modern oyun serisine uygun bir şekilde yeniden çekiliyor. Peki, Lara Croft karakterini kim canlandıracak? Tomb Raider filminin fragmanı yayınlandı mı? Filmin afişi tanıtıldı mı? Tomb Raider filminin kadrosunda hangi isimler var? Tomb Raider ne zaman vizyona girecek? Yeni Tomb Raider filminin konusu ne olacak? Sinemaseverler için bu soruların cevaplarını derledik...

Daha önce Angelina Jolie tarafından başarılı bir şekilde canlandırılan Tomb Raider karakteri, bu defa yeni oyunlardaki imaja uyacak şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni filmin konusu ne olacak? Peki, Lara Croft karakterini kim canlandıracak? Filmin afişi tanıtıldı mı? Tomb Raider filminin fragmanı yayınlandı mı? Tomb Raider'ın kadrosunda kimler yer alacak? Tomb Raider ne zaman vizyona girecek? Yeni Tomb Raider filminin konusu ne olacak? Film hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik...

tomb-raider-2018-wallpaper-16

LARA CROFT KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRACAK?

Ex Machine, A Danish Girl gibi başarılı filmlerde gördüğümüz güzel oyuncu Alicia Vikander’in Lara Croft’u canlandıracağı yeni Tomb Raider filmi, Angelina Jolie’nin oynadığı filmlerin ardından bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

TOMB RAİDER FİLMİNİN KONUSU NE?

Yönetmenliğini Roar Uthaug’un üstlendiği proje Lara Croft’un gençliğini konu ediyor. 21 yaşında olan Lara bisikletli kurye olarak çalışıyor. O basit bir hayat sürmeye çalışırken babasından kalan imparatorluk ise onu bekliyor. Üniversiteye devam eden Lara babasının kayboluşu araştırmaya karar veriyor. Ondan kalan belgeler Lara’nın Japonya‘ya yönelmesine neden oluyor. Gerekli ipuçlarını bulabilmek için babasının kaybolmasıyla bağlantılı olan gizemli bir lahite ulaşması gerekiyor. Fakat onu burada büyük bir tehlike bekliyor. Hayatta kalabilmek için keskin zekasına, inatçı ruhuna ve inancına güvenmesi gerekiyor. Bu zorlu mücadeleden keyif almaya başlayınca sınırlarını zorlamaya başlıyor.

TOMB RAİDER FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Alicia Vikander'in Lafa Croft'u canlandıracağı filmin yönetmen koltuğunda Roar Uthaug oturuyor. Eğer bir aksilik söz konusu olmasa Tomb Raider’ı 16 Mart 2018‘den itibaren izleyebileceğiz.

TOMB RAİDER FİLMİNİN AFİŞİ TANITILDI MI?

16 Mart 2018'de vizyona girecek olan Tomb Raider filmini afişi tanıtıldı.

AFAA

TOMB RAİDER FİLMİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Lara Croft nam-ı diğer Tomb Raider bir kez daha beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. Bu sefer başarılı oyuncu Alicia Vikander tarafından canlandırılacak olan oyun dünyasının sevilen karakteri için harika bir fragman yayınlandı.

TOMB RAİDER FİLMİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

alicia_Vikander

Alicia Vikander

3 Ekim 1988 tarihinde Göteborg, İsveç‘de doğmuştur. Tam adı Alicia Amanda Vikander’dır. Annesi tiyatro oyuncusu Maria Fahl-Vikander, babası Svante Vikander ise bir psikiyatrist’dir. 2 aylıkken annesiyle babasının ayrılmasında sonra tekrar evlenmeyen annesiyle büyüdü. Babasının sonraki ilişkisinden doğan 5 üvey kardeşi bulunmaktadır. 7 yaşında Göteborg Operası’nda ilk kez sahneye çıktı ve 9 yaşında baleye başladı. 2003 yılında 15 yaşında daha iyi bir bale okuluna devam etmek amacıyla Stockholm‘e taşındı. Ancak kısa bir süre sonra oyunculuğa merak sardı. Stockholm’deki İsveç Kraliyet Bale Okulu’nda okudu. Daha sonra da New York‘taki Amerikan Bale Okulunda eğitim gördü.

Alicia Vikander, oyunculuk kariyerine İsveç kısa filmlerirek başladı, ilk tanındığı rolüyse drama dizisi Andra Avenyn (2008–2010)’daki Josefin Björn-Tegebrandt karakteri idi.

İlk sinema filmi Pure ile beğeni topladı. Uluslararası çapta ün kazanması, 2012 yapımı Anna Karenina filmindeki Kitty rolüyle oldu. Daha sonra A Royal Affair, The Fifth Estate gibi filmlerde rol aldı. 2014‘te Avustralya yapımı Son of a Gun filminde Ewan McGregor ve Brenton Thwaites ile başrolü paylaştı.

2014‘te Avustralya yapımı “Son of a Gun” filminde Ewan McGregor ve Brenton Thwaites ile başrolü paylaştı.
Büyük çıkışını 2015 yılında yapan Alicia Vikander, Ex Machina’daki Ava ve Danimarkalı Kız‘daki Gerda rolleriyle büyük beğeni topladı. Danimarkalı Kız’daki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazandı.

Daniel_Wu_

Daniel Wu
Daniel Wu Yin-Cho Çin asıllı ABD'li yönetmen, yapımcı ve aktördür.
Wu'nun babası George, emekli bir mühendis ve annesi, Diana bir üniversitede profesörüdür. Babası 1949 yılında Çin'de komünist devrimin ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne göç etti ve bir öğrenci oldu. New York'ta Wu'nun annesi olacak olan Diana ile tanıştı. Çift, evlendikten sonra Kaliforniya'ya yerleşti.
Wu'nun ayrıca Greta ve Gloria adında iki ablası vardır. Ablalarının Hong Kong, Şangay ve Pekin'de evleri bulunmaktadır. Aktif Wushu'nun yanı sıra diğer dövüş sanatları eğitimine devam ediyor. 6 Nisan 2010 tarihinde, Güney Afrika'da Lisa S. ile evlendi. Kızları Raven, 2 Haziran 2013 tarihinde doğdu.
İngilizce, Kantonca, Mandarin ve Şangay dilini konuşabilen Wu, boş zamanlarında Kung Fu pratikleri yapıyor. En sevdiği sporlar wushu, boks ve basketboldur.

Walton_Sanders_Goggins
Walton Sanders Goggins
Amerikalı aktördür. The Shield dizisinde Shane Vendrell, ve Justified dizisinde de Boyd Crowder karakteriyle bilinmektedir. Bunun dışında Zincirsiz, Ustura Dönüyor, Lincoln, The Apostle, Chrystal, That Evening Sun, Miracle at St. Anna, American Ultra ve Predators filmlerinde rol aldı. 2001 yılında çevirilen The Accountant adlı filmde En İyi Kısa Film Akademi Ödülü dalında Akademi Ödülünü kazandı.

dominic

Dominic West
49 yaşında olan oyuncu İngilizdir. 300 Spartalı, Hannibal Doğuyor, John Carter, 28 Gün, III. Ricard, Gizemli Parçalar, Mona Lisa Gülüşü, Onur, The Wire, Kumarbaz gibi önemli yapımlarda görev almıştır.

Tomb Raider filmi ne zaman vizyona girecek? ile ilgili etiketler tomb raider fragman kadro vizyon konusu ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.