Tolgshow ne zaman başlıyor? Tolga Çevik kimdir? / VİDEO

Oynadığı filmler ve komedi programlarıyla tanınan Tolga Çevik, yeni bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Tolgshow'un tanıtım fragmanı yayınlandı, gözler Tolga Çevik’e çevrildi. Sen Kimsin, Patron Mutlu Son İstiyor ve Sen Benim Her Şeyimsin isimli filmleri büyük ilgi gören Tolga Çevik’in yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular yeniden gündeme geldi. Peki Tolga Çevik kimdir? Yeni projesi Tolgshow ne zaman başlayacak? İlk fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haber özette...

Oynadığı filmler ve komedi programlarıyla tanınan Tolga Çevik, yeni bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Tolgshow'un tanıtım fragmanı yayınlandı, gözler Tolga Çevik’e çevrildi. Sen Kimsin, Patron Mutlu Son İstiyor ve Sen Benim Her Şeyimsin isimli filmleri büyük ilgi gören Tolga Çevik’in yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular yeniden gündeme geldi. Peki Tolga Çevik kimdir? Yeni projesi Tolgshow ne zaman başlayacak? Tolgshow İlk fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haber özette...

tolga_Aevik

TOLGSHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Komedi Dükkanı adlı programla uzun yıllar ekranların komedi ihtiyacını karşılayan Tolga Çevik, yeni programı Tolgshow ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. "Arkadaşım" karakteri ve dış ses yönetmen Fırat Parlak'ın tekrar buluşacağı programda Suzan Kardeş ve müzisyen 'Minik' de yer alıyor. Ünlü konuklarla sohbetleri ve sürprizleriyle dikkat çekecek olan program Tolgshow Cumartesi günleri Fox TV ekranlarında olacak. Ancak yayın gününe dair kesin bir bilgi bulunmuyor.

TOLGSHOW İLK BÖLÜM FRAGMANI!

TOLGA ÇEVİK KİMDİR?

12 Mayıs 1974’te dünyaya gelen Tolga Çevik aslen Mersin'lidir. Bahariye İlkokulu'nu bitirmesinin ardından Özel Doğuş Lisesi'nde ortaokulu ve liseyi okuyan Çevik, ilk defa bu okulda tiyatro çalışmalarında bulunmuştur. Liseler arası yarışmalarda en iyi oyuncu ödülleri kazanmasının üzerine bu alana olan ilgisini geliştiren Çevik, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı sınavını kazanamaması üzerine Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatroya katılmıştır.

aaassa

Üniversite sonrasında Hadi Çaman yönetimindeki Yeditepe Oyuncuları'nda ilk olarak Tiyatro Atölyesi kurslarına katılan Çevik, Celile Toyon ve Göksel Koray gibi önemli tiyatroculardan ders alarak kendisini geliştirdikten sonra Oyuncaklar da Sever, Cephede Piknik gibi çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır. Daha sonra Central Missouri State University'de tiyatro eğitimi almak için A.B.D.'ye giden Çevik, burada Sahne Sanatları bölümünden başarıyla mezun olmuş ve A.B.D.'ki eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'dan eğitim almıştır.

1996 yılında Türkiye'ye geri dönen Çevik, bir süre Yeditepe Oyuncuları'nda oynamış sonrasında ise, B.K.M. kadrosu altında Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Vizontele, Vizontele Tuuba ve Organize İşler filmlerinde rol alarak oyunculuk kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

Gülse Birsel imzalı Avrupa Yakası dizisinde oynadığı 'Sacit Kıral' karakteriyle oldukça sevilmiştir. Bir süre dizi ve film projelerinden uzak kalan Çevik, Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık vermiş ve 2014 yılı içerisinde ise Arkadaşım Hoşgeldin ile devam etmiştir.

2017 yılına gelindiğinde Fırat Parlak yönetmenliğinde hazırlayıp sunduğu Komedi Dükkanı programı formatına yakın yeni bir proje olan Tolgshow ile Fox TV ekranlarında olacaktır. Tolga Çevik, Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında evlenmiştir. Çiftin Tuna ve Tan adında iki evladı bulunmaktadır.

ROL ALDIĞI PROJELER:

Tiyatro Oyunları:

Bana Bir Şeyhler Oluyor,
Sen Beni Sevmiyorsun,
Kalbin Sesi,
Kelebekler Özgürdür,
Küheylan.
Arkadaşım Hoşgeldin

Film ve Dizileri:

1996 - Feride (Tv. Dizisi)
1998 - Salacak Öyküleri (Tv. Dizisi)
2000 - Herkes Kendi Evinde (Sinema)
2000 - Köçek (Sinema)
2000 - Vizontele (Sinema)
2002 - Aşk ve Gurur (Tv. Dizisi)
2003 - Esir Şehrin İnsanları (Tv. Dizisi)
2003 - Ölümsüz Aşk (Tv. Dizisi)
2003 - Vizontele Tuuba (Sinema)
2004 - Dişi Kuş (Tv. Dizisi)
2004 - Her şey Yolunda (Tv. Dizisi)
2004 - Hızlı Adımlar (Sinema)
2004 - Sevinçli Haller (Tv. Dizisi)
2005 - Organize İşler (Sinema)
2006 - 2008 - Avrupa Yakası (Tv. Dizisi)
2007 - 2014 - Komedi Dükkanı (15 Haziran 2011 tarihinden itibaren TV kanallarında yayını bitmiş, turnelerle yoluna devam etmiş, günümüzde ise Arkadaşım Hoşgeldin adıyla TV ekranlarına geri dönmüştür.)
2012 - Sen Kimsin? -Dedektif Tekin(Sinema)
2014 - Arkadaşım Hoşgeldin (Tv. Dizisi)
2014 - Patron Mutlu Son İstiyor (Sinema) 2016- Müdür Ne'aptın

Tolgshow ne zaman başlıyor? Tolga Çevik kimdir? / VİDEO ile ilgili etiketler Tolga Çevik tolgshow tolga çevikin yaşı tolga çevik kimdir tolgshow ne zaman başlayacak tolgshow ilk fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.