Tolgay Arslan herkesi korkutan o pozisyonu anlattı!

Beşiktaş’ın orta saha oyuncularından Tolgay Arslan, 3-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Siyah-beyazlı futbolcu, Gomis ile çarpıştığı pozisyonda birkaç saniye kendisini kaybettiğini ve devre arasında Şenol Güneş ile konuştuktan sonra ikinci yarıya devam ettiğini belirtti. Tolgay, kendisini iyi hissetmedikten sonra oyundan çıktığını belirtti.

Tolgay Arslan’ın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

“Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik”
Çok iyi maç çıkadık. Takım olarak çok iyi oynadık. Baskıyı yaptık. Buna çalışmıştık. Hocamızın istediklerini yaptık. 3 gol attık ama 10 tane net pozisyon vardı. Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik. Böyle devam etmek istiyoruz.

“GERÇEK BEŞİKTAŞ’I GÖSTERMEYE ÇALIŞTIK”

Biz mecburen kazanmak zorundaydık. Gerçek Beşiktaş’ı göstermeye çalıştık. Zaman zaman bunu çok iyi yaptık. Başka bir şey konuşmaya gerek yok. İstediğimizi aldık.

“3-4 SANİYE KENDİMİ KAYBETTİM”

Başıma darbe aldım. Ama şu anda iyiyim. Bir bakacağım. Gece neler olacağını göreceğim. 3-4 saniye nerede olduğumu bilemedim. Sonra bizim doktoru duydum. İkinci yarıda bazen net göremedim, midem biraz bulandı. 65’e kadar dayandım. 3 puanı hak ettik. İnşallah böyle devam eder.

Tolgay Arslan herkesi korkutan o pozisyonu anlattı! ile ilgili etiketler Tolgay Arslan pozisyon anlattı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.