Tolgahan Sayışman'dan kötü haber!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman dün gece yüksek ateş sebebiyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Sayışman geceyi acil serviste geçirdi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Rol aldığı diziler sayesinde Afrika’da da ünlenen Tolgahan Sayışman’a geniş bir hayran kitlesinin bulunduğu Angola’dan davet geldi. Daveti kabul eden ve önümüzdeki hafta ülkeye gidecek olan ünlü oyuncu, seyahat öncesi zorunlu tutulan sarıhumma aşısını yaptırdı. Ancak bu aşı Sayışman’ı hastanelik etti.

GECE BOYUNCA MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULDU

Aşı sonrası vücudu alerjik reaksiyon gösteren Tolgahan Sayışman, akşam saatlerinde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gerekli tedavi uygulandıktan sonra gece boyunca müşahede altında tutulan oyuncu, ertesi gün taburcu edildi. Bu talihsiz durum, Sayışman’ın Arnavutluk seyahatinin de iptal olmasına yol açtı.

Ünlü oyuncu, Arnavutluk’ta televizyon programı sunmaya başlayan eşi Almeda Abazi’nin ilk yayınında yanında olmayı planlıyordu. Ancak doktoru dinlenmesi gerektiğini söyleyince Sayışman evinde kalmayı tercih etti.

Tolgahan Sayışman'dan kötü haber! ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Hastane acil
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.