Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin oğulları 1 aylık oldu!

Geçtiğimiz ay dünyaya gelen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin oğulları Efehan 1 aylık oldu. Abazi, Efehan ile çektiği kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 14 Şubat 2017 yılında Los Angeles'ta dünyaevine girmişti. İkilinin bebekleri Efehan, 5 Mayıs’ta dünyaya gelmişti.

ALİHAN 1 AYLIK OLDU

Ünlü çift, bebekleri Efehan ile mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor. Abazi son olarak 1 aylık olan oğlu Efehan ile çekilen karelerini takipçileriyle paylaştı. Abazi'nin paylaşımına çok sayıda, "Maşallah" ve "Allah nazardan korusun" şeklinde yorumlar yapıldı.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin oğulları 1 aylık oldu!

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren Almeda Abazi, oğlu Efehan'ı kucağına almadan önce yaşadıklarını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından şu sözlerle anlatmıştı:

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin oğulları 1 aylık oldu! - Resim : 2

"ALLAHIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖRDÜM"

Bebeğime kavuşmadan 15 ya da 20 dakika önce çekilmiş bir fotoğraf. Bakmayın böyle gülümsediğime, ağrıların arasında çekilmiş bir fotoğraf. Meğerse doğum sancılarının birkaç saniyelik arası da varmış böylece insan vücudu bir parça dinleniyormuş. Allah’ın büyüklüğünü ve merhametini bir kez daha gördüm, yaşadım hayranlıkla!

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin oğulları 1 aylık oldu! - Resim : 3

"BİRİCİK OĞLUMA KAVUŞTUM"

Allah’ın izni ile her zaman yanımda olan canım annem, canım eşim, canım doktorum ve bütün ailemin desteği ile tüm zorlukların üstesinden gelebildim ve küçük kaplancığım, hayatımın manası biricik oğluma kavuştum. Efehan’ıma...

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin oğulları 1 aylık oldu! ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.