Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu açıkladı

Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Türkiye'de yaşanan deprem ve sel felaketlerinin ardından 2017 yılında nikah masasına oturduğu eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu açıkladı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' dizisinin başrol oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Ramazan’ın ilk haftası afet bölgesine gideceğini söyleyen oyuncu ve Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin onursal başkanı Tolghan Sayışman “Depremle ilgili bir önlem aldınız mı?” sorusuna şöyle cevap verdi: ''Ailemi, kendimi kurtarsam bile aklım sevdiğim insanlarda olacak. Depremden beri eşim Almeda’nın psikolojisi bozuldu. Hep yakınında olmamı istiyor"

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu açıkladı

Tolgahan Sayışman, Ramazan ayının ilk haftasında afet bölgesine giderek onursal başkanı olduğu Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin yardımlarını depremzedelere ulaştıracak.

AFET BÖLGESİNE OKUL YAPTIRACAK

Öte yandan, TRT1'de yayınlanan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde Barbaros Hayreddin'e hayat veren Tolgahan Sayışman, onursal başkanı olduğu Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin afet bölgesine yaptıracağı okulla ilgili geçtiğimiz günlerde bilgi vermişti: "Daha yapacak çok işimizin olduğuna inanıyorum. Okul projemizi de en doğru zaman ve lokasyonda hayata geçirmek için bakanlıklarımızla da temas halindeyiz.''

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu açıkladı - Resim : 2


2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu Tolgahan Sayışman ile Arnavut model ve oyuncu Almeda Abazi Sayışman'ın Efehan Sayışman ve Alina Sayışman adında iki çocuğu bulunuyor.

 

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu açıkladı ile ilgili etiketler Almeda Abazi Tolgahan Sayışman deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.