Tolga Savacı'nın eski eşi Aylin Livaneli'den duygulandıran paylaşım: Evliliğimizi yürütememiş olmamıza rağmen...

Tolga Savacı'nın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, eski eşi Aylin Livaneli duygularını, "Hakkımı sana helal ettim, umarım sen de bana helal edersin" ifadesiyle dile getirdi.

ABD'de dün geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitiren Tolga Savacı, ünlü isimleri derin bir üzüntüye boğdu.

Tolga Savacı ile 1993-1995 yılları arasında evlilik yaşamış olan Aylin Livaneli, acı haberi duyduktan sonra duygusal bir mesaj paylaştı.

Aylin Livaneli paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Tolga Savacı'nın eski eşi Aylin Livaneli'den duygulandıran paylaşım: Evliliğimizi yürütememiş olmamıza rağmen...

"Ben ve ailem dün aldığımız acı haberle çok sarsıldık. Evliliğimizi yürütememiş olmamıza rağmen Tolga ile birbirimize olan sevgimiz ve saygımız hiç bitmedi. Hep arkadaş kaldık. Çok özel, dürüst, zarif, mert ve Sibel’in dediği gibi savaşçıydı. Kendisi gitti, geriye acı - tatlı anılar, pişmanlıklar ve söylenmemiş sözler kaldı. 

"BEN SANA HAKKIMI HELAL ETTİM, SEN DE ET LÜTFEN"

Tolga’nın güzel oğlu Atilla Toğan’ın, sevgili ablaları Zeynep Savacı ve Sibel Savacı'nın ve eşi Nermin Bezmen'in ve biricik oğlunun annesi Özlem İbrahimoğlu'nun başı sağolsun. Mekânın cennet, biliyorum. Ben sana hakkımı helal ettim, sen de et lütfen. Yattığın yer incitmesin. Elveda…"

Tolga Savacı'nın eski eşi Aylin Livaneli'den duygulandıran paylaşım: Evliliğimizi yürütememiş olmamıza rağmen... ile ilgili etiketler Tolga Savacı
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.