Tolga Sarıtaş Rol Arkadaşı Özge Yağız'ı Sinir Ediyor! Özge Yağız İtirafıyla Akılları Aldı!

Baba dizisinde bir araya gelen Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız ikilisi uyumlarıyla dikkat çekiyor. Bugün Twitter'dan canlı soruları yanıtlayan Özge Yağız'ın itirafı herkesi şaşırttı.

Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız Baba dizisinde abi ve kardeşi oynuyor. Kadir ve Büşra ikilisine hayat veren oyuncular sette de uyumlu olduklarını gösterdi.

Özge Yağız'ın Tolga Sarıtaş itirafı ise hayranları tarafından samimi bulundu.

"SÜREKLİ BANA SATAŞIYOR"

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız, Twitter'da takipçilerinin sorularını yanıtladı. Kadir karakterini canlandıran rol arkadaşı Tolga Sarıtaş hakkında, "Sahnelerde beni kanser ediyor. Çünkü sürekli sataşıyor bana, sürekli birbirimizle dalga geçiyoruz. Tam ağlayacağım beni güldürüyor. Beni sinir ediyor bazen ama çok seviyorum. Bir abim olsa böyle severmişim" dedi.

Tolga Sarıtaş Rol Arkadaşı Özge Yağız'ı Sinir Ediyor! Özge Yağız İtirafıyla Akılları Aldı! ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş özge yağız baba dizisi itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.