Tolga Karel'i kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Oğuz Ayhan karakteriyle hafızalara kazınan ve yıllar önce kariyerini noktalayıp Amerika'ya yerleşen Tolga Karel aldığı acı haberle yıkıldı. Şimdilerde ailesiyle birlikte Amerika'da gözlerden uzak bir yaşam süren eski oyuncu Tolga Karel'in babası Tufan Önce hayatını kaybetti. Karel, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kanıt, Kalbimdeki Yabancı, Evdeki Yabancı, Cin Geçidi, Aşkın Bedeli gibi yapımlardaki rolleriyle ünlenen ve Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan 43 yaşındaki sanatçı Tolga Karel, 2016 yılında Sarah Scott ile evlenmiş ve Amerika'ya yerleşmişti. Gözlerden uzakta bir yaşam süren ve kariyerinde değişikliğe giderek bir dönem TIR şoförlüğü yapan, şimdilerde ise lojistik şirketi kuran Tolga Karel aldığı acı haberle yıkıldı. Tolga Karel'in babası Tufan Önce 78 yaşında hayatını kaybetti.


''BEN GELMEDEN ÖLME DEMİŞTİM SANA...''

Tolga Karel acı haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda duyurdu. Babasının yer aldığı bir kareyi 149 bin takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınlayan Karel altına şu notu düştü:

''Bu Dünyadan Adam gibi bir adam geçti
Rabbim sana şükürler olsun
onu benim babam olarak dünya'ya getirdiğin için
Unutma oğlum bir adamın en büyük hazinesi itibarıdır
onu kaybedersen herşeyini kayberdersin
Koca yürekli babam
ışıklar içinde Uyu 🤲🏻😔❤️
ama ben gelmeden ölme demiştim sana 😔
hani beni beklicektin babaa..''

 Tolga Karel'i kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Tolga Karel, yaptığı bir başka paylaşımda ise acısını şu sözlerle dile getirdi: ''Babamın öldüğünü öğrendiğim için çok üzgünüm. Ne kadar üzgün olduğumu açıklayabileceğim bir cümle yok. Seni seviyorum baba. Ölüm hiç bitmeyecek, devam edecek. Başımız sağ olsun.''

Tolga Karel'in paylaşımına takipçileri 'Mekanı cennet olsun', 'Allah sabırlar versin', 'Allah rahmet eylesin' şeklinde baş sağlığı yorumunda bulundular.

 

 

Tolga Karel'i kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler Tolga Karel Tufan Önce
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.