Tolga Karel'den müjdeli haber... Yeniden baba olacağını duyurdu

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel yıllar önce ABD'ye taşınarak 2016'da Sarah Scott ile evlenmişti. Günay Musayeva ile evliliğinden bir, Sarah Scott ile evliliğinden iki çocuğu bulunan Karel dördüncü kez baba oluyor.

Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Oğuz karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 43 yaşındaki eski oyuncu Tolga Karel, Amerika'ya yerleşmiş ve Sarah Scott ile evlenmişti. Kariyerine TIR şoförü olarak devam eden Karel, kısa süre önce lojistik şirketi kurmuştu. Amerika'da eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat süren Karel'den müjdeli haber geldi.

2016 yılında Sarah Scott ile evlenen oyuncu Tolga Karel, telefonla bağlandığı 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında dördüncü kez baba olacağının müjdesini verdi. Eşinin 2,5 aylık hamile olduğunu söyleyen Karel, "Şuan cinsiyet belli değil" dedi.

 Tolga Karel'den müjdeli haber... Yeniden baba olacağını duyurdu

 

"ÇOK GÜZEL ÇOCUKLAR YAPIYORUZ"

Kendi lojistik firmasını kuran ve oyunculuğu bırakan Tolga Karel, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Evliliğinin güzel devam ettiğini söyleyen oyuncu, 4. kez baba olacağını duyurdu. Eşinin 2,5 aylık hamile olduğunu açıklayan Karel, "Şuan cinsiyet belli değil. Hanımla çok güzel çocuklar yapıyoruz niye duralım ki dedik" dedi.

Tolga Karel'den müjdeli haber... Yeniden baba olacağını duyurdu

2011 yılında Azeri manken Günay Musayeva ile evlenen ve evlilikleri 2015 yılında sona eren Karel'in bu evlilikten Cihangir adında bir çocuğu var. 2016 yılında Sarah Scott ile nikah masasına oturan oyuncunun bu evliliğinden de 2 çocuğu var.

Tolga Karel'den müjdeli haber... Yeniden baba olacağını duyurdu

 

Tolga Karel'den müjdeli haber... Yeniden baba olacağını duyurdu ile ilgili etiketler Günay Musayeva Tolga Karel Amerika Sarah Scott
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.