Tolga Karel ve eski eşinin nafaka davasında kriz!

Günay Musayeva'nın eski eşi Tolga Karel'e oğulları için ödediği nafakanın yükseltilmesi talebiyle açtığı davanın önceki gün görülen yeni duruşmasına çiftin avukatlarının 'aksattı', 'ödedi' iddiaları damgasını vurdu.

Posta'nın haberine göre, Azeri türkü manken Günay Musayeva'nın eski eşi oyuncu Tolga Karel'e, oğulları Cihangir için ödediği 500 TL'lik nafakanın yükseltilmesi talebiyle açtığı davanın yeni duruşması önceki gün görüldü.

İstanbul Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya sadece tarafların avukatları katıldı.

Günay Musayeva'nın avukatı, Tolga Karel'in 500 liralık nafaka ödemesini de sürekli aksattığını öne sürdü. Tolga Karel'in avukatı ise oyuncunun nafakayı yatırdığını iddia etti. Mahkeme, duruşmayı erteledi.

Günay Musayeva 2011'de evlendiği Tolga Karel'den oğulları Cihangir'e rağmen 2015'te boşanmıştı.

Tolga Karel, geçen yıl Amerika'da Sarah Scotti ile evlenmiş, 22 Nisan'da da kızı Mia'yı kucağına almıştı.

gunay-musayeva-kimdir

GÜNAY MUSAYEVA KİMDİR?

7 Şubat 1986 senesinde Azerbaycan’da dünyaya gelen Günay Musayeva, Bakü Devlet Üniversite’sinde Radyo Televizyon Bölümü’nde eğitim görmüş ve bölümü birincilikle bitirerek mezun olmuştur. 2010 senesinde Azerbaycan’da düzenlenen Best Model yarışmasında 1. olmuş ve sonrasında Bulgaristan’da katıldığı Best Model Of The World yarışmasında da 2.’lik unvanına hak kazanmıştır. Tiyatro, sinema, televizyon, show programları ve çeşitli reklam filmlerinde yer alan Günay Musayeva, 29 Ağustos 2011 senesinde başarılı oyuncu Tolga Karel ile evlenmiştir.

Çiftin evliliğinden Cihangir adını verdikleri bir oğulları olmuştur. Ancak geçimsizlik nedeniyle çift boşanma kararı almıştır. Musayeva bir süre önce iş adamı Vedat Mavuzer ile görüntülenmiştir. Bu haberle boşanmadan sevgili yaptığı iddia edilmişti.

Tolga Karel ve eski eşinin nafaka davasında kriz! ile ilgili etiketler Tolga Karel
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.