Tolga Güleryüz'ün doğum gününde Melis İşiten'den yürek yakan paylaşım

Melis İşiten, 21 Kasım'da "Baş Belası" adlı tiyatro oyununun turne dönüşü Amasya'da geçirdikleri trafik kazasında kaybettiği tiyatro yapımcısı arkadaşı Tolga Güleryüz'ün doğum gününü sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla kutladı. İşiten'in Güleryüz ile çekilen siyah beyaz bir karesine düştüğü not ise herkesi duygulandırdı.

21 Kasım günü Çorum karayolu üzerinde 'Baş Belası' adlı tiyatro oyunun ekibini taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu Özgür Karataş, Burak Topçu ve Tolga Güleryüz hayatını kaybetmişti. Melis İşiten, Tolga Güleryüz'ün doğum gününü sosyal medya hesabından birlikte çekilen fotoğrafını paylaşarak kutladı.


Tolga Güleryüz ile çekilen siyah beyaz bir karesini Instagram hesabından yayınlayan Melis İşiten altına şu notu düştü:

''doğduğun günü seviyorum arkadaşım.
iyi ki sen, sendin arkadaşım.
canım arkadaşım.

bugün arkadaşımın doğduğu gün.
ve ben onun doğduğu gün yeniden doğuracağım güneşi.
arkadaşımın doğduğu gün kutlu olsun.''

Tolga Güleryüz'ün doğum gününde Melis İşiten'den yürek yakan paylaşım

Ceyhun Fersoy da kısa süre önce kazada kaybettiği yakın dostunun doğum gününü yaptığı bir paylaşımla kutladı: ''Canım Tolgam... Doğum günün kutlu olsun... Çok güzel program yapmıştık... Varmışsın gibi devam edeceğiz. Bugün kulaklarını çok çınlattık, sana ve diğer kaybettiğimiz arkadaşlarımıza alkış gönderdik. Seh hep var olacaksın. Seni çok seviyorum''

Tolga Güleryüz'ün doğum gününde Melis İşiten'den yürek yakan paylaşım - Resim : 2

Begüm Öner, kaybettiği arkadaşının yeni yaşını ''İyiki doğdun Tolgişş… iyiki vardın..iyiki bu dünyadan geçtin..iyiki bizi buldun..iyiki seni tanıdım..Sen hep bizimlesin💙'' sözleriyle kutladı. 

Tolga Güleryüz'ün doğum gününde Melis İşiten'den yürek yakan paylaşım - Resim : 3

Öte yandan, kazanın tarihini koluna dövme yaptırmıştı. Korkunç kazada bacağından yaralanan İşiten, o günü unutmamak için ''21 Kasım 2022'' tarihini koluna kazıtmıştı.

 

Tolga Güleryüz'ün doğum gününde Melis İşiten'den yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Melis İşiten Tolga Güleryüz Ceyhun Fersoy Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.