Tolga Duğles'in arkadaşından çarpıcı iddia; Tolga ve Gülben huzurevinde tanıştı.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve İzmirli işadamı Tolga Duğles'in aşkı, 9 ay önce gündeme gelirken, her geçen gün yeni iddialar bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Ergen ve Duğles'in uzun süre önce ilişki yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Tolga Duğles'le ortak arkadaşları bulunan ve ismini vermek istemeyen bir kişinin iddiaları şu şekilde: "Size daha önce mesaj atmıştım o zaman yazamadım Gülben Ergen haberinizden dolayı. Gülben Ergen'le Tolga'nın uzun süredir ilişkileri var."

Tolga Duğles'le ortak arkadaşları bulunan ve ismini vermek istemeyen bir arkadaşı iddiaları şu şekilde: "Gülben Ergen'le Tolga'nın 1.5 yıldır ilişkileri var."Tolga Duğles'in evliliğinin bozulmaması için sustuğunu belirten kişi, "Tolga'nın yakın arkadaşı benim de arkadaşım. Siz ilk olarak İzmirli işadamıyla birlikte olduğuna dair haber yapıldığında yuvası yıkılır diye isim verememiştim.'

ergen

Gülben'le Tolga, Urla'da tanıştılar. Gülben'in 15 günde bir ziyarete gittiği bir huzurevi var.Gülben'in annesi bu huzurevinde kalıyor. Urla'da bir şekilde huzurevinde denk gelip Tolgayla tanışıyorlar, uzun süredir birlikteler" dedi.

İsmini vermek istemeyen kişi, Tolga Duğles'in Gülben Ergen'den 10 yaş küçük olduğunu ifade etti.

gAlllben_2

NEDEN HUZUREVİ?

Gülben Ergen'in annesi Gülser Bayar, yaklaşık 2 sene önce kızına İzmir Urla'da bulunan bir huzurevine yerleşmek istediğini söyledi. Ancak Gülben Ergen, annesinin bu fikrine şiddetle karşı çıktı.

İNADINDAN VAZGEÇMEDİ

Fakat Gülser Hanım, inadından vazgeçmedi ve sonunda dediğini yaptı. Son dönemde Bodrum Gündoğan'daki evinde hiç görünmeyen Gülser Hanım'ın 2014 yılından beri Urla'daki Darüşşafaka Rezidans'a yerleştiği ortaya çıktı. Gülser Bayar, en lüks otelleri aratmayan huzurevine yerleşmek için Darüşşafaka'ya yaklaşık 750 bin liralık bağışta bulundu.

HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR

Gülben Ergen ise annesinin huzurevinde bulunmasından dolayı alacağı tepkilerden korkup; bu durumu herkesten sakladı. Yaşıtlarıyla Darüşşafaka Rezidans'ta son derece mutlu günler geçirdiği öğrenilen Gülser Bayar'ı kızı ise bir an olsun yalnız bırakmıyor. Gizlice huzurevine gidip burada annesini ziyaret eden Gülben Ergen;eski eşi Erhan Çelik'i de burada Gülser Hanım'la tanıştırdığı. Gülser Bayar'ın; huzurevinden ise sadece torunlarını görmek için çıktığı konuşuluyor...

gulben-ergen-annesi_5847

Tolga Duğles'in arkadaşından çarpıcı iddia; Tolga ve Gülben huzurevinde tanıştı. ile ilgili etiketler gülbenergen tolgaduğles
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.