Tolga Akış'tan boşanan popçu Zeynep Bastık yeni sevgili yaptı

Ünlü pop şarkıcısı Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında evlendiği menajeri Tolga Akış'tan tam 1 yıl sonra boşanmıştı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Tolga Akış'tan boşanan Zeynep Bastık'ın yalnızlığı kısa sürdü. 29 yaşındaki sanatçı, yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin birlikteliğini aynı yerde çekilen fotoğraf kareleri ele verdi.

Şarkıcı Zeynep Bastık ile menajer Tolga Akış 3 yıllık birlikteliğin ardından 2021 yılının Temmuz ayında Çeşme'de evlenmişti. Ancak ikili bir süre sonra sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile boşanacaklarını açıklamışlardı. 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de dünyaevine giren Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 19 Temmuz 2022'de evliliklerini 6. Ankara Aile Mahkemesi'nde sonlandırmışlardı.

2 ay önce aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile tek celsede anlaşmalı boşanan şarkıcı Zeynep Bastık kalbini yeni bir aşka açtı. Ünlü şarkıcı yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı.

 

FOTOĞRAFÇI SEREN DAL İLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

2. Sayfa'da yer alan habere göre, iki ay önce boşanan şarkıcı, bir aydır yurtdışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. İkili, önceki gün aynı ayna karşısında poz vererek peş peş Instagram hesaplarından paylaştı. Çift ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

seren dal - zeynep bastık


ZEYNEP BASTIK VE TOLGA AKIŞ'TAN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda boşanma kararını duyuran Bastık, "Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek.Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz" demişti.

Tolga Akış ise paylaşımında "Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onlar yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum" ifadelerini kullanmıştı.

 

Tolga Akış'tan boşanan popçu Zeynep Bastık yeni sevgili yaptı ile ilgili etiketler Zeynep Bastık seren dal Tolga Akış
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.