Tokyo'da yolcu dolu treni yakmak isteyen saldırgan dehşet saçtı, yaralılar var...

Japonya'nın başkenti Tokyo'da, hareket halindeki trende yolculara bıçaklı saldırı düzenleyen bir adam vagonu ateşe verdi. Kyodo ajansına göre, olayda 1'i ağır, 15 kişi yaralandı. Vagonda hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen emniyet güçleri, 20'li yaşlarındaki saldırganı gözaltına alırken, itfaiye birimleri vagonda çıkan yangını söndürdü.

Japonya'da "Joker" maskeli bir saldırgan, Cadılar Bayramı eğlencesinden dönen bir grubun bulunduğu tren vagonunu ateşe verdi...

Başkent Tokyo'nun batısındaki Çofu bölgesinde hareket halindeki 10 vagonlu trende, bir adam bıçakla yolculara saldırdı. Saldırı, yerel saatle 20.00 civarında Keio hattında Şincuku yönüne doğru hareket eden tren, Çofu'daki Kokuryo istasyonundayken gerçekleşti.

Yolculara saldıran adam, daha sonra içinde hidroklorik asit olduğu tahmin edilen bir tür sıvı saçtığı vagonu ateşe verdi.

Japonya medyasında çıkan haberlere göre saldırgan 24 yaşında... Görgü tanıkları, dünyanın en kalabalık istasyonu olarak bilinen Şinjuku istikametine yol alan trende Cadılar Bayramı etkinliklerine gidenlerin bulunduğunu ve saldırganın Batman'in kötü adamı Joker kostümü giymiş olduğunu aktardı.

Tokyo'da yolcu dolu treni yakmak isteyen saldırgan dehşet saçtı, yaralılar var...

Tokyo'da yolcu dolu treni yakmak isteyen saldırgan dehşet saçtı, yaralılar var... ile ilgili etiketler Japonya tokyo joker cadılar bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.