TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamınsa İstanbul'da 50 bin konutun hak sahibi belirlendi. İşte detaylar...

Dar gelirli vatandaşların ev ve iş yeri sahibi olabilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ eliyle hayata geçirildi.

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim, İlk İşyerim" projesinin İstanbul’da yapılacak konutları için ilk kura çekiminde TOKİ İstanbul kura çekimi son etabı tamamlandı.

HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

Bu kapsamda Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde inşaa edilecek 28 bin 340 TOKİ konutunun hak sahibi için belli oldu.

TOKİ sonuçları noter onayından geçerek e-Devlet'e en geç yarın işlenecek.

"Talep Toplama Projeleri için Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama"

Kura sonucu e-Devlet üzerinden "Talep Toplama Projeleri için Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" alanından kontrol edilebilmektedir.

TÜM ETAPLAR TAMAMLANDI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde 29 Mart tarihinde Tuzla 30 Mart tarihinde ise 540 konut için Çatalca’da, 200 konut için Silivri Selimpaşa’da kura çekimleri yapıldı.

1 MİLYON 525 BİN 110 BAŞVURU

Arnavutköy Başakşehir Esenler ilçelerinde yapılacak sosyal konutlar için toplamda 738 bin 991 adet başvuru alındı.

TOKİ İstanbul kura çekimleri sonucu inşa edilecek 50 bin konut için de 1 milyon 525 bin 110 başvuru alındı.

 

 

 

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.