TOKİ İnegöl kura tarihi açıklandı! TOKİ İnegöl kurası ne zaman çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendirilen ve 81 ilde gerçekleştirilecek olan TOKİ İnegöl kura çekimlerinin tarihi netleşti. Vatandaşlar "TOKİ İnegöl kura çekimi ne zaman yapılacak?" diye arama motorlarında araştırıyor. Peki TOKİ İnegöl kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bünyesinde Toplu Konut İdaresi tarafından başlatılan Yüzyılın Sosyal Konut Hamlesi kapsamında Türkiye çapında ilk olarak 250 bin, Bursa'da ise 8.650 sosyal konutun hayata geçirileceği duyurulmuştu.

TOKİ İnegöl kura tarihi açıklandı! TOKİ İnegöl kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ İNEGÖL KURA ÇEKİMLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

İnegöl’de gerçekleştirilecek olan 480 TOKİ konutunun kuraları 26 Ocak 2023 Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

16 BİN 82 BAŞVURU YAPILDI 

Öte yandan İnegöl’de yeni yapılacak TOKİ konutları için 16 bin 82 kişi başvuru yapmıştı. Yapılan başvuruların bin 232 başvuru reddedilirken 14 bin 850 başvuru kabul edildi.

KURALAR NASIL ÇEKİLİYOR?

TOKİ Kura çekimleri ise yarın saat 10.00’da İnegöl Online sosyal medya hesaplarından ve İnegöl Online mobil uygulamasından canlı olarak yayınlanacak.

 

TOKİ İnegöl kura tarihi açıklandı! TOKİ İnegöl kurası ne zaman çekilecek? ile ilgili etiketler ekonomi TOKİ İnegöl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.