Tıp fakültesini kazandığını pazarcı tezgahında öğrendi

Tokat'a bağlı Turhal ilçesinde yaşamını sürdüren Melih Buğra Ertek isimli genç, tıp fakültesi kazandığını pazarcı tezgahında öğrendi. Sevincini gizleyemeyen Ertek, "Burada müşteri ile ilgilenirken sonuçları öğrendim, çok mutlu oldum" dedi.

Turhal ilçesinde haftanın iki günü kuzenin yanında çalışarak harçlığını çıkartan Melih Buğra Ertek, üniversite yerleştirme sonuçlarını çarşamba pazarında açtığı tuhafiye tezgahında öğrendi.

Cep telefonu ile ÖSYM'nin sitesine girerek üniversiteyi kazandığını öğrenen Ertek, büyük bir heyecan yaşadı. Sevincini önce ailesini telefonla arayarak sonra da yanında birlikte çalıştığı arkadaşları ile paylaşan Ertek, başarının sırrının düzenli ve verimli çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Ertek, "Burada müşteri ile ilgilenirken sonuçları öğrendim, çok mutlu oldum. Sevincimi yakınlarımla, burada birlikte çalıştığımız arkadaşlarla paylaştım" dedi.

''AİLEMİ MUTLU ETTİM''

Haftanın iki günü pazar tezgahında diğer günler ise sınavlara çalıştığını belirten Ertek, iki kardeş olduklarını babasının Turhal'da makine fabrikasından emekli olduğunu ifade ederek, "Tıp, doktorluk babamın istediği bir meslekti. Benim doktor olmamı istiyordu. Burada hem çalışıp, hemde derslerime çalışarak rabbimin izni ile Tıp Fakültesini kazandım. Hem babamı, hemde aile mi mutlu ettim" diye konuştu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi 'ni kazanan Ertek, psikiyatri doktoru olmayı istediğini sözlerine ekledi.

Tıp fakültesini kazandığını pazarcı tezgahında öğrendi ile ilgili etiketler Tokat Turhal ÖSYM Sınav Melih Buğra Ertek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.