Tokat'ta korkunç kaza: Otomobil alev topuna döndü!

Tokat’ta meydana gelen kazada şeritten çıkan bir araç yüzünden manevra yaparak kontrolden çıkan ve bariyerlere çarpan otomobil alev aldı. Korkunç trafik kazasında 3 kişi şans eseri yaralanarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza; Tokat - Sivas karayolu Çamlıbel geçidinde meydana geldi.

Sivas’tan Tokat’a seyir halinde olan Adem K. (25) idaresindeki 58 HA 202 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ!

Mürsel C. (55) idaresindeki 58 SG 929 plakalı otomobil sürücüsü ise karşı yönden gelen otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarparak alev aldı. Motor kısmından alevlerin yükseldiği sürücüsü canını zor kurtardı.

SÜRÜCÜLER HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Olay yerine itfaiye ekipleri ile birlikte sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan her iki araç sürücüsü ile bir yolcu ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

Alevlere teslim olan otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Tokat'ta korkunç kaza: Otomobil alev topuna döndü! ile ilgili etiketler Tokat Sivas kaza karayolu alev şerit

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.