Togg'un tanıtım töreni sonrası merak konusu olmuştu: "Bagajda ne var?" sorusu yanıt buldu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un tanıtım töreninde aracın bagajını açan muhabir canlı yayında fırça yemişti. Ortaya çıkan görüntüler sonrası aracın bagajında ne olduğu sorusu merak konusu olmuştu. O törenden 1 yıl sonra dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Togg'un Bursa fabrikasındaki yerli otomobil tanıtımı sırasında bagajı açan muhabirin, canlı yayında bir görevlinin hışmına uğraması kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

"Açmayın dedik. Açmayın diyorum ama" tepkisiyle karşılaşan muhabir şaşkınlık yaşarken görevli kişi bagajı sert bir şekilde kapattı.

Togg'un bagajı bu olaydan sonra 1 yıldır merak konusu oldu. Kamuoyunda "Togg'un bagajında ne var?" sorusu gündemden hiç düşmedi.

Merak edilen bagajın gizemi sonunda çözüldü! ShiftDelete adlı teknoloji sitesinin kurucusu Hakkı Alkan, Togg'un bagajını açtığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerde bagajın içinden çıkan Alkan, videonun altına "Gerçeklerin er geç ortaya çıkması gibi bir huyu vardır #Togg (bu arada mis gibi bagaj yapmışlar )" notunu düştü.

Alkan'ın paylaşımına lehte ve aleyhte çok sayıda yorum geldi.

Togg'un tanıtım töreni sonrası merak konusu olmuştu: "Bagajda ne var?" sorusu yanıt buldu ile ilgili etiketler TOGG Sosyal Medya bagaj
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.