Togg'u gören Trabzonlunun şaşkınlığı: "Bunu biz mi yaptık?"

Trabzon'da sergilenen Togg'u görünce "Bunu Türkiye mi yaptı? İftihar ettim. Bunu gördüm anamdan bir daha doğdum" diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen Trabzonlu'nun şaşkınlık anları sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin yarım asırlık hayali gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde girişilen Türkiye'nin yerli otomobilini yapma projesi geçtiğimiz günlerde ilk meyvelerini verdi.

İlk üretim Togg Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edildikten sonra kura ile belirlenen ilk 20 bin araç sahibine de otomobiller teslim ediliyor.

Araç tesliminin yanında Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde halkın da yeni araçları görebilmesi için sergileniyor.

Bu kapsamda yerli ve milli otomobili Togg'un kırmızı SUV modeli, ilk kez getirildiği Trabzon'da Meydan Parkı’nda sergilenmeye başlandı.

Gözden Kaçmasın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Togg'u besmele ile çalıştırdığı anHaberin Detayları

"BUNU BİZ Mİ YAPTIK?"

Vatandaşlar, ilgi odağı olan Togg’u beğendiklerini söyleyerek fotoğraf ve video çekti.

Kalabalık ziyaretçi grubundan bir Trabzonlunun şaşkınlığı ve gururu 61 Saat'in kameralarına yansıdı.

Aracı görünce, "Bunu biz mi yaptık? Türkiye mi yaptı? İftihar ettim. Çok sevindim. Dünyayı gezdim oğul dünyayı... Bunu gördüm anamdan bir daha doğdum. Türk malı ya… Yaşım 86. Türk malı değil mi bu? İnşallah devamı gelir. Buna sahip çıkalım.Allah kaza vermesin." ifadeleri sosyal medyada yayılan Trabzonlu vatandaşın görüntüleri beğeni topladı.

Togg'u gören Trabzonlunun şaşkınlığı: "Bunu biz mi yaptık?" ile ilgili etiketler TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.