Satışa 1 gün kala Togg fiyat listesi sızdırılmış olabilir!

Yarın resmi olarak ön satışa açılacak olan yerli otomobil Togg için en çok merak edilen konu tabii ki de fiyatlardı. Satışa 1 günden az bir süre kala Togg C-SUV'un model adının ve versiyonlarının sızdığı iddia edildi. İşte ortaya çıkan görsel ve fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli otomobili Togg yarın ön siparişe açılıyor ve fiyatı büyük bir merakla bekleniyor. Herkes aylardır 'Togg'un fiyatı ne olacak?' sorusunu merak ediyordu. Bugün sızan bir görsel, Togg C-SUV'un fiyat listesinin ortaya çıkmasına sebep olmuş olabilir.

Paylaşılan görselin resmi bir görsel olmadığını ve tamamen iddiadan ibaret olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

TOGG'UN MODEL ADI VE FİYATI SIZDIRILDI MI?

Bugün ortaya çıkan görsele göre Togg C-SUV'un model ismini Togg T10X olarak görüyoruz. Yakın bir zamanda modelin isminin T10X olacağını gazeteci Emre Özpeynirci de paylaşmıştı. Buna göre iki isim birbiriyle uyuşuyor.

Tam da bu noktada ortaya çıkan fiyat listesinin de doğru olabileceği ihtimali akıllara geliyor.

Satışa 1 gün kala Togg fiyat listesi sızdırılmış olabilir!

Yukarıda sızdırıldığı iddia edilen görseldeki fiyat odğruysa, Togg T10X V1 RWD Standart Menzil olarak adlandırılan giriş seviye versiyonun fiyatı 1.090.000 TL olacak. Bu modeltek motorlu, arkadan itişli, 160 kW(218 beygir) ve 350 Nm tork sunuyor. Bu model 310 km'ye kadar menzil sunuyor.

Diğer versiyon 'V2' olarak adlandırılmış ve fiyatı 1.190.000 TL olarak geçiyor.

Son versiyon ise C-SUV'un uzun menzilli modeli. 160 kW motor ile büyük bataryaya sahip olan bu model 510 kilometreye kadar sürüş menzili sunacak. Ve fiyatı da 1.290.000 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Bu bilgiler ne kadar doğru bilmiyoruz ancak yarın Togg'un ön siparişleri başladığında resmi olarak detayları öğreneceğiz.

Satışa 1 gün kala Togg fiyat listesi sızdırılmış olabilir! ile ilgili etiketler TOGG Yerli otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.