Tod ne, nedir? Tod nasıl üye olunur? Tod üyeliği ne kadar? Tod ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Kısa sürede hızlı çıkış yapan ve kullanıcılar arasında popüler olan dijital içerik platformu Tod hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Çok sayıda kişi arama motorlarında Tod’un ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve üyelik sürecini araştırmaya başladı. Böylece Tod hakkında çok fazla merak edilen soru oluştu. Peki, Tod ne, nedir? Tod nasıl üye olunur? Tod kaç lira, kaç para? Tod üyeliği ne kadar? Tod ücretsiz üyelik nasıl yapılır? Tod ücretsiz maç izle! İşte detaylar…

Dijital platform içeriği Tod, bünyesinde barındıran çok sayıda dizinin yanı sıra Süper Lig mücadeleleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle ücretsiz kullanım seçeneğiyle de beğeni toplayan Tod’un üyeliği, nasıl kullanıldığı gibi detayları kullanıcılar araştırmaya başladı. Peki, Tod ne, nedir? Tod nasıl üye olunur? Tod kaç lira, kaç para? Tod üyeliği ne kadar? Tod ücretsiz üyelik nasıl yapılır? Tod ücretsiz maç izle! Detaylarını sizler için derledik…

TOD NE, NEDİR? TOD NASIL ÜYE OLUNUR? TOD KAÇ LİRA, KAÇ PARA? TOD ÜYELİĞİ NE KADAR? TOD ÜCRETSİZ ÜYELİK NASIL YAPILIR? TOD ÜCRETSİZ MAÇ İZLE!

Tod çok sayıda dizi, film, belgesel ve spor müsabakalarını bünyesinde barındırarak kullanıcılara keyifli anlar yaşatmayı planlayan platform olarak dikkatleri çekiyor. 

TOD NASIL ÜYE OLUNUR? TOD KAÇ LİRA, KAÇ PARA? TOD ÜYELİĞİ NE KADAR? TOD ÜCRETSİZ ÜYELİK NASIL YAPILIR? TOD ÜCRETSİZ MAÇ İZLE!

Platforma üye olmak için kullanıcılara sunulan paketlerden herhangi birini seçmek gerekiyor.

TOD KAÇ LİRA, KAÇ PARA? TOD ÜYELİĞİ NE KADAR? TOD ÜCRETSİZ ÜYELİK NASIL YAPILIR? TOD ÜCRETSİZ MAÇ İZLE!

Aylık Süper Lig Paketi kullanıcılara 1 aylık ücretsiz deneme imkanıyla sunuluyor. Daha sonra yenilenmesi gereken paketin ücreti ise 200 lira olarak belirlendi. 

Sezonluk Süper Lig Paketi ise 84 lira fiyatla satışa sunuluyor.

Sezonluk Taraftar Paketleri ise 64 liraya satılıyor. 

Söz konusu paketlerin ödemesi konusunda ise kullanıcılara sağlanan kolaylık kapsamında taksit imkanı veriliyor. 

TOD ÜCRETSİZ ÜYELİK NASIL YAPILIR? TOD ÜCRETSİZ MAÇ İZLE!

Tod dijital platformunun üyeliği ise ilk ay ücretsiz olarak sunuluyor.

Tod ne, nedir? Tod nasıl üye olunur? Tod üyeliği ne kadar? Tod ücretsiz üyelik nasıl yapılır? ile ilgili etiketler beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.