TMO'nun silosunda korkunç patlama! Gökyüzü dumanla kaplandı: 10 kişi yaralandı

Kocaeli Derice Limanı'nda Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ait siloda büyük bir patlama meydana geldi. 10 kişinin yaralandığı patlamanın nedenini açıklayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, patlamanın gemiden buğday aktarımı sırasında meydana geldiğini açıkladı. Yavuz, "Tahıl tozunun sıkışması sonucu yaşanmış olabilir" dedi. Şiddetli patlamanın ardından gökyüzü dumanla kaplandı.

Koceli'nin Derince Limanı'ndan şiddetli saat 14:40 sıralarından bir patlama oldu. Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ait siloda meydana geldiği öğrenilen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Patlama sesi Gölcük'ten de duyuldu. 

VALİ YAVUZ PATLAMANIN NEDENİNİ AÇIKLADI!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2'si ağır 10 yaralı olduğu bilgisini verirken enkaz altında kimsenin olmadığını bildirdi. Yavuz, patlamanın gemiden buğday aktarımı sırasında meydana geldiğini açıkladı. Yavuz, "Tahıl tozunun sıkışması sonucu yaşanmış olabilir" dedi.

GÖKYÜZÜ DUMANLA KAPLANDI!

Patlamanın yaşandığı bölgeden gelen görüntülerde gökyüzünün dumanla kaplandığı görülürken patlamanın boyutu da ortaya çıktı.

İŞTE PATLAMAYA AİT GÖRÜNTÜLER

TMO'nun silosunda korkunç patlama! Gökyüzü dumanla kaplandı: 10 kişi yaralandı

TMO'nun silosunda korkunç patlama! Gökyüzü dumanla kaplandı: 10 kişi yaralandı - Resim : 2

TMO'nun silosunda korkunç patlama! Gökyüzü dumanla kaplandı: 10 kişi yaralandı - Resim : 3

TMO'nun silosunda korkunç patlama! Gökyüzü dumanla kaplandı: 10 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Kocaeli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.