TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı!

Tüm dünyada pandemi nedeniyle ekonomilerde büyük daralmalar olurken Türkiye süreci daha olumlu bir performansla sürdürmeye devam ediyor. İlk çeyrekte ekonomisi büyüyen, ikinci çeyrekten de olumlu sinyaller gelen Türkiye'nin ekonomi yönetiminin başındaki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise Türk Lirası gibi bazı kesimlerin hedefi haline geldi. TL'ye karşı dönem dönem gerçekleştirilen saldırılar gibi bugün de Bakan Albayrak'a yönelik bir linç kampanyası başlatıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a karşı sosyal medyada linç kampanyası yürütülüyor.

Tüm dünya pandemi dolayısıyla zor günler geçirirken, ekonomide yaşanan olumlu gelişmelere rağmen son bir haftadır Türk Lirası'nı hedef alan döviz atağını bahane edenlerin yürüttüğü linç kampanyasına AK Parti'den tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, linç kampanyasına, "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz. Türkiye'nin önü açıktır. BeratAlbayrakınYanındayız." sözleri ile tepki gösterdi.

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı!

AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar ise sadece kampanyayı açanlara değil, buna sessiz kalan AK Parti'lilere de tepkiliydi. Şamil Tayyar şunları söyledi: 

"Etiket açılmış, Berat Albayrak Bakanımızın istifası isteniyor, linçe maruz. Bir iki istisna hariç, AK Parti’den de ‘Reis için ölürüm’ diyenlerden de sayesinde koltuk kapanlardan da çıt yok. Yazık!"

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı! - Resim : 2

Sosyal medyada besleme medya ve kışkırtıcılarına karşı, Bakan Albayrak'a destek etiketi açıldı. #BeratAlbayrakınYanındayız etiketine kısa sürede onbinlerce destek paylaşımı yapıldı... #BeratAlbayrakınYanındayız etiketi Türkiye Gündemi'nde ilk sıraya çıktı.

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı! - Resim : 3

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı! - Resim : 4

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı! - Resim : 5

Peki Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'a karşı başlatılan bu kampanyanın sebebi ne? bu sorunun cevabı Bakan Albayrak'ın 4 Ağustos'ta paylaştığı 3 tweette gizli. 

İşte Türk ekonomisindeki olumlu gelişmelerin özeti de olan tweetler:

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı! - Resim : 6

TL de Bakan Albayrak da yıkılmadı! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Şamil Tayyar Türk Lirası Hazine ve Maliye Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.