TJK Başkanı attan düştü!

TJK’nın en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan At’la Terapi Merkezi’nin 5.’sinin Şanlıurfa Hipodromu’nda açılması ile ilgili yapılan etkinliklerde at binen TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci, bindiği attan düşerek küçük de olsa bir tehlike atlattı.

20 Kilometrelik şov yarışını TJK Genel Müdürü Tuncel Aydın’ın arkasında ikinci olarak bitiren Başkan Ekinci, finiş çizgisini geçtikten hemen sonra atının huysuzluk yapması ve o esnada ayağının zağma demirinden çıkması nedeniyle kontrolünü kaybedip kum piste sırt üstü düşünce, hipodromdaki izleyicilerin yürekleri ağzına geldi.

Yarış Dergisi'nin haberine göre, kulüp çalışanlarının ve sağlık ekiplerinin hemen yanına koştuğu Başkanın yapılan kontrollerinde ciddi bir sorun olmadığının anlaşılması herkese rahat bir nefes aldırdı.

TJK Başkanı attan düştü! ile ilgili etiketler tjk başkan a.t düştü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.