TJK at yarışı koşu sonuçları 27 Şubat 2024! Hangi at birinci geldi?

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından gerçekleştirilen at yarışı koşularının sonuçları açıklandı mı? Herkes tarafından merak edilen at yarışı koşu sonuçları TJK resmi internet sitesi üzerinden güncel olarak yayınlanmaya devam ediyor. İşte 27 Şubat 2024 at yarışı koşu sonuçları...

At yarışı sonuçları en hızlı nasıl ve nereden öğrenilir? TJK tarafından tertip edilen at yarışları sonuçları yine TJK tarafından paylaşılıyor. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan yarışlar için kupon yapan vatandaşlar, at yarışını canlı takip edebilmek ve yarış sonuçlarını öğrenebilmek için araştırmalarını sürdürüyor. Tüm hipodromlarda at yarışı sonuçlarını TJK sitesinden öğrenebilirsiniz.

AT YARIŞI SONUÇLARI | 27 ŞUBAT 2024 TJK AT YARIŞI SONUÇ SORGULAMA

TJK AT YARIŞI SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN...

TJK TV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...  

 

TJK GÜNLÜK YARIŞ PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN...

AT YARIŞLARI HERGÜN VAR MI?

TJK tarfından düzenlenen at yarışları her gün olmuyor. At yarışı programları, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından belirleniyor ve her sezon için ayrı bir program hazırlanıyor. Genellikle, at yarışı haftanın belirli günlerinde, belli hipodromlarda düzenleniyor.

2024 yılı Şubat ayı için at yarışı programı şu şekilde:

  • 28 Şubat 2024 Çarşamba: İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 8 koşu var.
  • 1 Mart 2024 Perşembe: Ankara Hipodromu'nda 7 koşu var.
  • 2 Mart 2024 Cuma: Adana Hipodromu'nda 8 koşu var.
  • 3 Mart 2024 Cumartesi: İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 10 koşu var.
  • 4 Mart 2024 Pazar: Kocaeli Hipodromu'nda 8 koşu var.

At yarışı programını takip etmek için:

  • TJK'nın resmi web sitesini https://www.tjk.org/
  • TJK'nın mobil uygulamasını
  • At yarışı ile ilgili haber sitelerini ve forumları

At yarışı her gün olmasa da, hafta içi ve hafta sonu farklı hipodromlarda yarışlar düzenleniyor. Bu nedenle, at yarışı severler her zaman bir yarış bulabilecekler.

 

TJK at yarışı koşu sonuçları 27 Şubat 2024! Hangi at birinci geldi? ile ilgili etiketler at yarışı TJK At Yarışı Sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.